Billie Eilish: Ο λόγος που έβαψε τα μαλλιά της ξανθά είναι στ’ αλήθεια θλιβερός

Η Billie Eilish είναι πλέον ξανθιά και της ταιριάζει πολύ. Αποχωρίστηκε την αγαπημένη της και εμβληματική διχρωμία για χάρη μια ανοιχτόχρωμης, της πλατίνας απόχρωσης που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν. Ο λόγος όμως που έβαψε τα μαλλιά της είναι θλιβερός και τον αποκάλυψε σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις. 

Η Billie εξομολογήθηκε: “Πήγα σε ένα πάρκο με έναν φίλο μου και σκέφτηκα πως δεν μπορώ καν να βγάλω το σκουφί μου. Ήμουν τρομοκρατημένη με τους paparazzi και τους stalkers. Ο φίλος μου προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Μου έλεγε να μην ανησυχώ και πως όλα είναι εντάξει. Όταν βεβαιώθηκα πως δεν με παρακολουθούν έβγαλα το σκουφί μου και ένιωσα άλλος άνθρωπος”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Αν και λάτρευε το πράσινο χρώμα στα μαλλιά της αποφάσισε να το αλλάξει πιστεύοντας πως δεν θα γινόταν στόχος εκείνων που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Αρχικά φοβήθηκε πως θα ταλαιπωρήσει και θα τα καταστρέψει την τρίχα. Εμπιστεύτηκε όμως τον κομμωτή της ο οποίος τα ξάνοιξε σταδιακά. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 6 εβδομάδες μέχρι να πετύχει την συγκεκριμένη απόχρωση. Όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται κάθε δραματική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών δηλαδή. 

 

Read More

And More