Bixie: Η τάση στα κουρέματα για σένα που δεν τολμάς το πολύ κοντό αλλά σε κούρασε το bob

Το bob είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων και οι hairstylists έχουν δημιουργήσει τις πιο απίθανες εκδοχές του που υιοθέτησαν, stars, it girls, bloggers, vloggers, πιθανότατα κι εσύ. Κι αν έχεις παραμείνει σταθερή στο συγκεκριμένο κούρεμα καιρό τώρα και χρειάζεσαι μια ανανέωση σου έχω την τέλεια ιδέα-πρόταση. Και απευθύνομαι σε εσένα που ναι μεν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αλλά δεν είσαι ακόμη έτοιμη για ένα υπέροχο, ομολογουμένως, pixie που είναι επίσης μεγάλη τάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Soldatenko (@victoria_soldatenko)

Τι είναι το bixie

Το κούρεμα που θα σε σώσει ονομάζεται bixie και κινείται ανάμεσα στο bob και το pixie. Για την ακρίβεια, έχει το μήκος του πρώτου και τα layers του δεύτερου. Πρακτικό και stylish μπορείς να το χτενίσεις με αρκετούς τρόπους χωρίς να επισκεφτείς τον κομμωτή σου ακόμη κι αν ετοιμάζεσαι για βραδινή επίσημη έξοδο. Επίσης οι hairstylists έχουν ήδη προτείνει τα ωραιότερα bixie haircuts, με φράντζα στο πλάι, αφέλειες curtain bangs ή κατάλληλο για curly μαλλιά ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEVERLY HILLS 90210 (@beverlyhills90210.tv)

Η έμπνευση 

Το bixie cut έρχεται κατευθείαν από τα 90’s κι αν ήσουν fan της τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills 90210 θα θυμάσαι την Donna Martin aka Tori Spelling να το υιοθετεί και να δημιουργεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της τότε χρονιάς. Και τώρα, τρεις σχεδόν δεκαετίες μετά, επανέρχεται στην πιο κομψή του και ανεπιτήδευτη μορφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@jordanwaredidmyhair)

Σε ποιον τύπο μαλλιών ταιριάζει το bixie 

Μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο αν έχεις ίσια όσο και σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Δείχνει σε όλα τέλειο. Ο κομμωτής σου άλλωστε θα δημιουργήσει περισσότερες ή πιο διακριτικές ασυμμετρίες καθώς επίσης και το κατάλληλο μήκος ώστε να μην αντιμετωπίζεις πρόβλημα αμέσως μετά το λούσιμο η χρειάζεται να τον επισκέπτεσαι προκειμένου να σου χαρίσει τη σωστή φόρμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mathilda.gvarliani

Πως να κάνεις styling 

Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας. Αρκεί να απλώσεις μικρή ποσότητα spray φιξαρίσματος ή ελαίου στις άκρες μόνο των μαλλιών και να τα δουλέψεις με τα δάχτυλα, ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά και θέλεις να τα κρατήσεις φυσικά. Αν πάλι είναι ίσια, περιμένεις απλά να στεγνώσουν και απλώνεις ένα προϊόν λάμψης.  

Read More

And More