Bob: Πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή αξίζει να δεις τα cool looks των celebrities

To bob είναι statement και τα τελευταία χρόνια που έχει επανέλθει στο προσκήνιο έχουμε δει όλες τις celebrities να το υιοθετούν. Ακόμη κι εκείνες που έμειναν πιστές στα μακριά μαλλιά. Στις Χρυσές Σφαίρες, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ, οι red carpet εμφανίσεις των stars απόδειξαν ότι το συγκεκριμένο κούρεμα δεν πρόκειται να μείνει στην άκρη. 

Reuters

Κι αν έψαχνες μια αφορμή για να κόψεις τα μαλλιά σου σε bob, την έδωσε η Jennifer Aniston με το νέο της look. Ένα υπέροχο lob, παραλλαγή του εμβληματικού της 90’s “The Rachel”.

Όποια κι αν είναι η φυσική υφή των μαλλιών σου υπάρχει ένα bob κατάλληλο για εσένα και στη συνέχεια θα δεις τα πιο cool. Αμέσως μετά είσαι ελεύθερη να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

@hoskelsa

Curly και sexy: Η Elsa Hosk θα σε πείσει να αποκτήσει το bob των ονείρων σου ακόμη κι αν έχεις σγουρά μαλλιά. Η χωρίστρα στην άκρη και η ανασηκωμένη φράντζα έχει μια 90’s γοητεία που το αναβαθμίζει. 

@haileybieber

Hailey Bieber: Στολίζει το καστανό της bob με έναν μαύρο φιόγκο και κάνει τη διαφορά με τη χωρίστρα στη μέση. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι ακόμη κι αν κόψεις τα μαλλιά σου σε ένα κοντό bob έχει τη δυνατότητα να υιοθετείς cool hairstyles.

@chiaraferragni 

Chiara Ferragni: Με δύο κόκκινες κορδέλες στα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της κατάφερε να αποκτήσει το πιο γιορτινό look. 

@gregoryrusselhair

Chloë Grace Moretz: Απογειώνει το απόλυτο french bob με απαλούς κυματισμούς και δείχνει πιο κομψή από ποτέ. 

Reuters

Carey Mulligan: Elegant και minimal με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και χωρίστρα στη μέση. Κούρεμα και χτένισμα ιδανικά ακόμη και το κόκκινο χαλί. 

Reuters

Greta Lee: Ότι πιο απλό και ανεπιτήδευτο. Το μήκος του bob φτάνει πάνω από τους ώμους και είναι ιδανικό για σπαστά μαλλιά. 

Read More

And More