Site icon TLIFE

Bob: Τα it girls αποδεικνύουν ότι συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη τάση και το πιο stylish κούρεμα

To bob ήρθε για να μείνει και τα it girls αποδεικνύουν ότι το αγαπούν πολύ μιας και κάθε φορά που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά ζητούν από τους διάσημους hairstylists να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο κούρεμα στην εκδοχή που τους ταιριάζει. Κι αν βρίσκεσαι σε αυτό ακριβώς το σημείο, που σημαίνει, ένα βήμα πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, προτείνω να δεις τα bob που υιοθέτησαν τον τελευταίο καιρό super models, influencers και celebrities. 

Instagram: @riawna

Η Cara Delevingne έκανε την έκπληξη μιας και έμεινε πιστή, για καιρό, στα μακριά μαλλιά της. Στις αρχές της άνοιξης όμως υιοθέτησε ένα ανάλαφρο και με ανάλαφρες ασυμμετρίες bob, ιδανικό για σπαστά μαλλιά. 

Instagram: @naivashaintl

Ένα κοντό bob με ανεπιτήδευτες αφέλειες είναι ρετρό και ταυτόχρονα ότι πιο μοντέρνο. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και αναβαθμίζει μοναδικά το beauty look. Παράλληλα θέλει ελάχιστο styling που σημαίνει ότι τόσο αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά όσο κι αν είναι ίσια αρκεί μικρή ποσότητα κρέμα φορμαρίσματος και στέγνωμα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. 

Instagram: @hunterschafer

Με punk-rock διάθεση και χωρίστρα στη μέση το wet look στο σε ένα bob με μήκος που φτάνει πάνω αρκετά πάνω από τους ώμους είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. 

Instagram: @naivashaintl

Εμπνευσμένο από το εμβληματικό κούρεμα της Josephine Baker είναι κατάλληλο μόνο για τις τολμηρές. Vintage και κομψό παράλληλα είναι σίγουρο ότι θα σε μεταμορφώσει. 

Instagram: @chiaraferragni

Η Chiara Ferragni τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της ακολουθώντας την κλασική τάση που θέλει το bob ολόισιο χωρίς ίχνος ασυμμετρίες και με χωρίστρα στη μέση. 

Instagram: @oliviapalermo

Και η Olivia Palermo ακολούθησε το παράδειγμα της Ferragni. Κι επειδή η απόφαση που πήρε ήταν σημαντική μοιράστηκε τη διαδικασία του κουρέματος με τους followers στο Instagram. Μπορείς να τη δεις εδώ

Instagram: @tayrussell

Τα 90’s έχουν την τιμητική τους φέτος και το πολύ κοντό bob με χωρίστρα στο πλάι και ανασηκωμένη φράντζα είναι το look που θα  δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

© 2024 tlife.gr