Boho braids: Το αγαπημένο χτένισμα των it girls είναι η τέλεια ιδέα για την Κυριακή του Πάσχα στην εξοχή

Celebrities, super models και it girls υιοθετούν τα ωραιότερα beauty looks. Κι εσύ τις παρακολουθείς στενά και το γνωρίζω. Όπως επίσης καταλαβαίνω πως αρκετά από τα make up looks ή χτενίσματα δεν μπορείς να τα αντιγράψεις μιας και τα δημιουργούν οι διασημότεροι hairtsylists. Είναι όμως και κάποια εύκολα και απλά. Και ναι, έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Και πιο συγκεκριμένα ένα hairstyle που πολύ αγαπούν τελευταία τα it girls.

Δεν θα σε κρατήσω σε αγωνία. Πρόκειται για τις boho braids. Τις ανεπιτήδευτες, χαμηλές  πλεξούδες αλλά και τις λεπτές στο μπροστινό μόνο μέρος των μαλλιών που μας θυμίζουν τα 70’s και έχουν μια hippy διάθεση. 

Hailey Bieber και Rosie Huntington-Whiteley είναι δύο μόνο από τα διάσημα κορίτσια που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο look και η πρώτη μάλιστα τόλμησε να εμφανιστεί με την ωραιότερη boho braid στην απονομή των Oscars αποδεικνύοντας πως δεν είναι κατάλληλο μόνο για το γραφείο ή τις εκδρομές στην εξοχή. Είναι όμως, θα προσθέσω εγώ το πλέον κατάλληλο για το Πάσχα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Ο hairstylist Bryce Scarlett μάζεψε τα μαλλιά της Bieber σε μια χαμηλή πλεξούδα αφήνοντας τις δύο μπροστινές τούφες ελεύθερες. Η χωρίστρα στη μέση είναι ένα ακόμη μεγάλο trend της φετινής σεζόν και χαρακτηριστικό του boho look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rose Inc (@roseinc)

Η Rosie Huntington-Whiteley υιοθέτησε το ίδιο hairstyle με μια μικρή παραλλαγή αφού οι μπροστινές τούφες έχουν απαλούς κυματισμούς που χαρίζουν ένα όμορφο twist στο απλό ύφος. 

Neil Mockford/GC Images/Getty Images/Ideal Images

H Anya Taylor-Joy με τη σειρά της, σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις έπλεξε τα μακριά μαλλιά της στο πλάι. Με χωρίστρα στη μέση και φυσικό μακιγιάζ είναι το απόλυτο beauty look της άνοιξης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Οι baby braids που σημαίνει οι λεπτές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι η δεύτερη boho εκδοχή που αγαπούν επίσης πολύ οι celebrities. Στο Coachella Music Festival είχαν την τιμητική τους ενώ η Margot Robbie ήταν από τις πρώτες που το υιοθέτησαν, καιρό πριν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η Kendall Jenner επίσης εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο χτένισμα αφήνοντας τα μαλλιά της ελεύθερα, φυσικά και απόλυτα χαριτωμένα. 

Δεν μένει τώρα παρά να αντιγράψεις το αγαπημένο σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μικρά λαστιχάκια για να στερεώσεις τις πλεξούδες αλλά και μικρή ποσότητα ελαίου για να τιθασεύσεις τα μαλλιά και να χαρίσεις λείανση στις άκρες τους. 

Read More

And More