Brachel: Το νέο trend συνδυάζει το “The Rachel” με το εμβληματικό κούρεμα της Brigitte Bardot

Για το “The Rachel” haircut γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα ειδικά αν είσαι fan της Jennifer Aniston και την ιστορικής πλέον σειράς “Friends”. Αν όχι, οφείλω να σου υπενθυμίσω πως πρόκειται για το κούρεμα που είχε η star στους πρώτους κύκλους της σειράς, στην οποία υποδυόταν την Rachel. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

Υπεύθυνος ήταν ο προσωπικός της κομμωτής τις τελευταίες δεκαετίες, Chris McMillan εκείνος που δημιουργεί επίσης και τα τέλεια ξανθά highlights στην Aniston. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigittebardotpage)

Κι αν πρέπει να αναφέρω ένα ακόμη εμβληματικό hair look, που άφησε επίσης ιστορία αυτό είναι της Brigite Bardot. Από τις φράντζες μέχρι τον έξτρα όγκο και την απίθανη κίνηση ήταν ένα κούρεμα που θεωρείται πλέον κλασικό. Κι αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο ξαφνικά ασχολούμαι με τις δύο stars και τα κουρέματα τους θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως το λόγο: Το νέο trend που κάνει θραύση στα social media ονομάζεται “Brachel” και συνδυάζει τα συγκεκριμένα δύο looks. Της Brigitte Bardot και της… Rachel. Οι hairstylist εμπνεύστηκαν από το μεν 60’s και από το δε 90’s για να δημιουργήσουν μια απίθανη μοντέρνα εκδοχή που είμαι σίγουρα πως θα λατρέψεις. 

Οι curtain bangs της BB βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι ασυμμετρίες γύρω από το πρόσωπο που χαρακτηρίζουν το “The Rachel” επίσης. Και τα δύο μαζί χαρίζουν στα μαλλιά ένα υπέροχο αποτέλεσμα και ένα κούρεμα ιδανικό για εσένα που θέλεις μεν να ανανεωθείς χωρίς όμως να κόψεις πολύ τα μαλλιά σου. Το χρώμα, σύμφωνα με τους experts παίζει σημαντικό ρόλο μιας και η έμπνευση προέρχεται από δύο γυναίκες με ξανθιά απόχρωση χωρίς όμως αυτό να αποκλείει τις καστανές που θέλουν να το υιοθετήσουν. 

Σκέφτεσαι να το ζητήσεις από τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού; Αρκεί να δεις στη συνέχεια τα ωραιότερα “Brachel” looks και να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay (@shay.sullivann)

Classic: Είναι η εκδοχή που θυμίζει έντονα και τα δύο κουρέματα. Το μήκος είναι ίδιο με εκείνο που είχε η Aniston και οι curtain bangs κλασικές όπως της Bardot. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

90’s και με διακριτικά moneypiece highlights: Συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις που είναι το κούρεμα και οι φαρδιές ανταύγειες που έρχονται κατευθείαν από τη δεκαετία του ΄90 και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Williams (@rachelwstylist)

Ξανθό της πλατίνας και έντονες ασυμμετρίες: Αν αγαπάς τα πιο εντυπωσιακά κουρέματα αυτή η εκδοχή του “Brachel” είναι ιδανική για εσένα. Τέλεια αν έχεις ήδη την απόχρωση της πλατίνας ή ετοιμάζεσαι για μια δραματική αλλαγή τόσο στο μήκος όσο και το χρώμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TEAGAN | MELBOURNE HAIRDRESSER (@teagancousins.hair)

Lob σε καστανή βάση: Εδώ είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα μιας και πρόκειται για το Brachel στη lob εκδοχή του. Το μήκος των μαλλιών φτάνει στους ώμους και οι ασυμμετρίες είναι πιο ανάλαφρες. Αν μακραίνει το bob σου αυτή είναι η ωραιότερη επιλογή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frances (@beautyspock)

Sexy Blowout: Είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο θηλυκά. Με απίθανη κίνηση που θα πετύχεις με το σωστό styling αλλά και κούρεμα. Κυματισμοί, άκρες γυρισμένες προς τα έξω και ανασηκωμένη φράντζα είναι τα μυστικά και τα tips των ειδικών. 

 

Read More

And More