Bunny Blonde: Αυτή την απόχρωση προτείνουν οι experts για την άνοιξη

Κάθε άνοιξη σκέφτεσαι να ανοίξεις την απόχρωση στα μαλλιά ώστε να ταιριάζει το look με την ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση που έχεις ενόψει του καλοκαιριού. Κι αν έχεις ήδη ανοιχτή βάση, οι haircolortists έχουν για σένα την τέλεια πρόταση.

Πρόκειται για το “bunny blonde”. Είναι ένας τρυφερός και απαλός τόνος του ξανθού κατάλληλος για τις ηλιόλουστες ημέρες. Κινείται ανάμεσα στο σταρένιο και το χρυσό με highlights που θυμίζουν το λινό ύφασμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Elizabeth Muldoon (@harrietmuldoon)

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, πηγή έμπνευσης είναι το “ξανθό κουνελάκι” και πιο συγκεκριμένα το χνούδι του αγαπημένου και cute ζώου που δεν έχει μια συγκεκριμένη απόχρωση. Το Bunny blonde είναι ένα fresh και λαμπερό ξανθό και τέλειο για την εποχή και το Πάσχα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Elizabeth Muldoon (@harrietmuldoon)

Δεν είναι τυχαίο ότι μερικά από τα αγαπημένα it girls το έχουν ήδη υιοθετήσει μεταξύ των οποίων είναι οι Sienna Miller, Poppy Delevingne, Sofia Richie Grainge και Elle Fanning.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Είναι αυτονόητο, λένε οι ειδικοί, ότι εμπνεύστηκαν το bunny blonde από την αλλαγή της εποχής. Το έντονο φως, τη ζέστη του μεσημεριού, τα καλοκαιρινά φρούτα και τα ανθισμένα λουλούδια.  Διαφέρει πολύ από το πολυεπίπεδο ξανθό του χειμώνα που θέλει μια λαμπερή ομοιομορφία από τη ρίζα μέχρις τις άκρες. Αμέσως μόλις φτιάνει ο καιρός το look είναι πιο ανεπιτήδευτο με τις ρίζες ελαφρά πιο σκούρες και ανασηκωμένες ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά και με φυσική κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning)

Δεν μένει παρά να ζητήσεις από τον haircolorist να δημιουργήσει την μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Το bunny blonde δηλαδή που συνδυάζει highlights και balayage μαζί που χαρίζουν ένα πολυδιάστατο εφέ. Θα λατρέψεις τη λάμψη που αποκτούν τα μαλλιά χάρη στις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στις ρίζες και balayage στα μήκη που βοηθά ώστε να αντανακλάται το φως της άνοιξης.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι αν αποφασίσεις να αποκτήσεις το “bunny blonde” χρειάζεται να επισκέπτεσαι τον haircolortist κάθε 8-12 εβδομάδες ώστε να κρατήσεις σταθερή την απόχρωση και τη λάμψη. Παράλληλα επιλέγεις ένα gloss σαμπουάν ενώ δεν ξεχνάς το conditioner σε κάθε λούσιμο ώστε να κρατάς την τρίχα ενυδατωμένη. 

Read More

And More