Butterfly: Είναι το ιδανικό κούρεμα για μακριά μαλλιά που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας

Η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα που έχει μακριά μαλλιά δύσκολα αποφασίζει να κάνει μια αλλαγή ή να ακολουθήσει τις μεγάλες τάσεις της χρονιάς. Είναι άνοιξη όμως και η ανανέωση στο κούρεμα επιβάλλεται. Κι αν δεν σκέφτεσαι να υιοθετήσει το κλασικό πλέον bob οι experts έχουν την τέλεια ιδέα. Αν δε, τα μαλλιά σου είναι λεπτά τότε θα ενθουσιαστείς.

Πρόκειται για το butterfly haircut που λατρεύουν τα it girls και χαρίζει τέλεια κίνηση και έξτρα όγκο αναβαθμίζοντας παράλληλα το beauty look με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν χάνεις πόντους από το μήκος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@salsalhair)

Τι είναι το butterfly haircut 

Τα μαλλιά, περιμετρικά της κορυφής είναι πιο κοντά αφήνοντας την ψευδαίσθηση ενός short look στο συγκεκριμένο μόνο σημείο. Από τους ώμους και κάτω τα μαλλιά έχουν το ίδιο μεν μήκος αλλά με απαλές ασυμμετρίες που ευθύνονται για την κίνηση και τον όγκο. Το πιο κοντό επάνω στρώμα φτάνει μερικά εκατοστά κάτω από το πηγούνι και όταν συνδυάζεται με φράντζες έχει ένα ρετρό και μοναδικό αποτέλεσμα. Το butterfly haircut είναι η μοντέρνα εκδοχή του εμβληματικού κουρέματος της Farrah Fawcett πίσω στα 70’s.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@matildadjerf)

Σε ποιες ταιριάζει 

Σε όλες. Αυτό το κολακευτικό look μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους και μήκη μαλλιών. Το έχουμε δει άλλωστε και σε πιο κοντά, με μήκος που φτάνει μέχρι τους ώμους. Άλλωστε το Butterfly είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολα προσαρμόσιμο έτσι ώστε να κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Και κάτι ακόμη: Πρόκειται για ένα κούρεμα που χρειάζεται χαμηλή συντήρηση και φαίνεται υπέροχο καθώς μακραίνει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry King (@larrykinghair)

Πώς θα κάνεις styling στο σπίτι

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του butterfly haircut είναι το πανεύκολο styling. Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια αρκεί να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ στο ζεστό αέρα. Αν πάλι είναι σπαστά η airbrush θα σε βοηθήσει. Φιξάρεις με σπρέι για απαλό κράτημα και είσαι έτοιμη. Επίσης τα μαλλιά δείχνουν υπέροχα αν τα πιάσεις σε half up αφήνοντας μερικές τούφες στα πλάγια ελεύθερα και τις μακριές φράντζες γυρισμένες προς τα έξω. 

 

 

 

Read More

And More