Celebrities: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έκαναν στο χρώμα των μαλλιών τους μέσα στη χρονιά

Οι celebrities τη φετινή χρονιά που μας αποχαιρετά σιγά-σιγά αποφάσισαν να κάνουν δραματικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών. Οι καστανές έγιναν ξανθές και το αντίστροφο ενώ οι κόκκινες αποχρώσεις επανήλθαν στο προσκήνιο δυναμικά μετά από αρκετά χρόνια. 

Κι αν υπάρχουν διάσημες, όπως η Kim Kardashian που το συνηθίζουν είναι κι εκείνες που τόλμησαν μια δραματική αλλαγή, μετά από καιρό και έγιναν viral. Κι επειδή ενδέχεται να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους δες στη συνέχεια τις stars και τα looks που υιοθέτησαν. Είναι το απόλυτο inspo άλλωστε. 

Kim Kardashian: Έμεινε σταθερή στο σκούρο καστανό χρώμα της για αρκετούς μήνες μέχρι να επιστρέψει στην blonbe era.  

Dua Lipa: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που είναι το κόκκινο. Και πιο συγκεκριμένα την cherry cola απόχρωση που είναι ότι πιο εντυπωσιακό και rock. 

Rihanna: Αγαπάει τις αλλαγές και κάθε φορά που επιλέγει νέο look γίνεται viral. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά έβαψε τα μαλλιά της στην ωραιότερη honey blonde απόχρωση. 

Megan Fox: Ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελείται όλα της τα hair looks τον τελευταίο καιρό. Αφού δημιούργησε ένα τέλειο bob το αναβάθμισε με τον πιο εξεζητημένο τρόπο και με το real red που λατρέψαμε. 

Riley Keough: Αποχωρίστηκε το iconic strawberry blonde για χάρη της πιο σκούρας, σχεδόν μαύρης απόχρωσης που της ταιριάζει εξίσου πολύ. 

Read More

And More