Celebrities: Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έκαναν στα μαλλιά τους το 2022

To 2022 σιγά-σιγά αποχωρεί και η αλήθεια είναι πως οι celebrities φρόντισαν να μας απασχολήσουν πολύ ειδικά όσο αφορά στις αλλαγές που έκαναν στα μαλλιά τους. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αδερφές Kardashian-Jenner που δεν τις προλαβαίναμε αλλά και σε εκείνες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις όπως είναι για παράδειγμα η Ariana Grande και η Ciara.

Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν και δες τις αλλαγές που τόλμησαν. Θα σε εμπνεύσουν και ίσως σε πείσουν να αντιγράψεις το κούρεμα ή το χρώμα που σκέφτεσαι καιρό τώρα. 

Gigi Hadid: Στις αρχές της χρονιάς αποφάσισε να υιοθετήσει μία από τις ωραιότερες κόκκινες αποχρώσεις. Για λίγο μιας και επέστρεψε σε ένα super σέξι ξανθό που της ταιριάζει εξίσου. 

Dua Lipa: Αποχωρίστηκε τo icy blonde για χάρη του hot chocolate brown που είναι σχεδόν η φυσική της απόχρωση και χαρίζει μια chic πινελιά στο beauty look. 

Lily James: Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς μιας και η James παρέμεινε σταθερή για χρόνια στα σκούρα καστανά μαλλιά της. Τελικά υπέκυψε στην μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που είναι οι κόκκινες αποχρώσεις υιοθετώντας τον περασμένο Σεπτέμβριο έναν υπέροχο copper τόνο.  

Camila Cabello: Πριν από μερικές εβδομάδες ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο να δημιουργήσει το πιο εκκεντρικό χρώμα στα μαλλιά της. Κι εκείνος κινήθηκε στις κόκκινες αποχρώσεις με διαβάθμιση που χαρίζει ένα απίθανο εφέ στα πολύ μακριά μαλλιά της star.  

Ciara: Μία από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές τόσο στο μήκος όσο και το χρώμα τόλμησε η Ciara. Υπεύθυνος είναι και πάλι ο Δημήτρης Γιαννέτος που έκοψε τα μαλλιά της σε ένα δροσερό shag και τα έβαψε σκούρα καστανά τονίζοντας ακόμη περισσότερο τις ασυμμετρίες. 

Megan Fox: Οι εναλλαγές από icy blonde και σε dark chocolate είναι συχνές και η αλήθεια είναι πως δεν τις προλαβαίνουμε. Αυτή τη στιγμή η Fox έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την σέξι, ξανθιά απόχρωση για χάρη της καστανής. Περιμένουμε απλά να αποκαλύψει ποιο θα είναι το χρώμα στα μαλλιά της τη νέα χρονιά. 

Ariana Grande: Ναι, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μεγαλύτερη έκπληξη. Ξανθιά πλέον και με Brigite Bardot look, η Grande είναι άλλος άνθρωπος. 

Bella Hadid: Λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά το super model αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της αδερφής της Gigi. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι copper blonde και περιμένουμε να δούμε αν πρόκειται για το μεταβατικό στάδιο για μια ακόμη πιο ανοιχτή απόχρωση. 

Lucy Boynton: Κι αφού το απόλυτο beauty icon αποχωρίστηκε το εμβληματικό ξανθό για χάρη μια κόκκινης fiery, copper απόχρωσης αυτό σημαίνει πως θα το δούμε παντού τη νέα χρονιά. 

Read More

And More