Cosy blonde: Είναι το πρώτο και μεταβατικό στάδιο αν θέλεις να γίνεις ξανθιά μέχρι το Χειμώνα

Είναι η εποχή των αλλαγών, ειδικά όσο αφορά στο χρώμα των μαλλιών αφού μετά τις διακοπές έχουν ξεθωριάσει και πρέπει να το ανανεώσεις. Αν πάλι αποφάσισες επιτέλους να γίνεις ξανθιά θα πρέπει να το κάνεις σταδιακά και σωστά ειδικά αν η βάση σου είναι σκούρα. 

Υπάρχει μάλιστα ένα συγκεκριμένο look που ονομάζεται “blonde cozy” και πρόκειται για το πιο γοητευτικό, κομψό και παράλληλα τέλειο για την μεταβατική αυτή περίοδο. Αποτελείται από ζεστούς ή χρυσούς τόνους που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου και σε βοηθούν να περάσεις στο επίπεδο του ξανθού χωρίς υπερβολές. 

Jennifer Lopez και Chrissy Teigen το έχουν ήδη υιοθετήσει και παραμένουν σταθερές σε αυτό καιρό τώρα. Τα highlights δείχνουν απόλυτα φυσικά όπως εκείνα που δημιουργεί ο ήλιος αλλά με τους ζεστούς τόνους να επικρατούν και να χαρίσουν την τέλεια πινελιά στην καστανή βάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Το “cosy blonde” είναι ένας όρος που δημιούργησαν οι celebrity hairstylists για το look που θέλει την ελάχιστη δυνατή συντήρηση μιας και όσο μακραίνουν τα μαλλιά και κάνει την εμφάνιση της η ρίζα δείχνει ακόμη πιο ανεπιτήδευτο και υπέροχο. Τα highlights απλώνονται αριστοτεχνικά στην επιφάνεια των μαλλιών έτσι ώστε να δημιουργούν ένα εφέ φυσικής λάμψης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Το cosy blonde είναι η καλύτερη λύση αν είσαι ήδη ξανθιά αλλά το χρώμα έχει ξεθωριάσει ενώ είναι κατάλληλο και για όλες τις καστανές αποχρώσεις. Οι experts το δημιουργούν με την κλασική μέθοδο των highlights αλλά και του balayage ενώ πρέπει να γνωρίζεις πως πρόκειται για ένα look που δεν σε αναγκάζει να επισκέπτεσαι συχνά τον κομμωτή σου αφού η αντίθεση με το φυσικό χρώμα στη ρίζα είναι το ζητούμενο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Οι τόνοι των highlights αλλά και των lowlights έχουν μελί, χρυσούς τόνους με έμφαση στο μπροστινό μέρος. Αυτό είναι το μικρό μυστικό των haircolorists ώστε να χαρίσουν φως σε ολόκληρο το πρόσωπο. Κι αναρωτιέσαι πόσο συχνά πρέπει να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου για να συντηρήσεις το cosy blonde δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μιας και έχει να κάνει με την ευκολία που μακραίνουν τα μαλλιά. Το σύνηθες όμως είναι κάθε 4-6 μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Τι πρέπει να κάνεις για να παραμείνει όπως την πρώτη μέρα

  • Αρχικά θα πρέπει να κρατάς πλούσια ενυδατωμένα τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα κατάλληλα για ξανθά μαλλιά.
  • Παράλληλα κάθε φορά που έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας επιβάλλεται να απλώνεις προϊόν προστασίας. 
  • Αμέσως μετά το λούσιμο, ταμπονάρεις απαλά και τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους. 

 

Read More

And More