Cranberry lips: Δες τι πρέπει να προσέξεις πριν απλώσεις την τέλεια dramatic απόχρωση

Τώρα που έπεσαν επιτέλους οι μάσκες είσαι ελεύθερη να φορέσεις τις αγαπημένες σου αποχρώσεις στα χείλη. Τις πιο λαμπερές αλλά και τις σκούρες που τόσο σου έλειψαν. Οι celebrity make up artists έχουν ήδη εκφράσει την άποψή τους και αποκαλύψει την μεγάλη τους αδυναμία. Είναι τα cranberry lips που χαρίζουν σε ολόκληρο το πρόσωπο ένα δραματικό φινίρισμα κατάλληλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις. 

Μπορείς να το συνδυάσεις με cat eye αν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή. Να αφήσεις τα μάτια nude και να τονίσεις τα ζυγωματικά με μια flushy ροζ απόχρωση ή να δημιουργήσεις ένα γήινο smoky που είναι classy και σοφιστικέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Pro tips: Επειδή η συγκεκριμένη απόχρωση είναι bold επιβάλλεται να κάνεις περίγραμμα στα χείλη με ένα μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν το οποίο απλώνεις με το ειδικό λεπτό πινελάκι. Μην ξεχάσεις στη συνέχεια να αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα. Κι επειδή τα χείλη πρέπει να είναι άψογα μια οι σκούρες αποχρώσεις τονίζουν τυχόν ατέλειες πριν από την εφαρμογή του κραγιόν κάνε απολέπιση και ενυδάτωσε τα σωστά απλώνοντας μια γερή δόση lip balm. 

Read More

And More