Dad bob: Είναι η τάση που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

Γνωρίζεις ήδη ότι το bob είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Ένα κούρεμα με απίθανη εξέλιξη μέσα στις δεκαετίας κι εκείνο που λατρεύουν οι Γαλλίδες από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Και τώρα, στην εποχή των social media είναι ακόμη πιο εύκολο να ανακαλύπτουμε τις τάσεις στο bob που κάθε σεζόν μας αφήνουν άφωνες. 

Stars, super models και it girls έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε bob. Ακόμη κι εκείνες που έμειναν πιστές για χρόνια στα μακριά, κυματιστά τους μαλλιά. Οι celebrity hairstylist, με τη σειρά τους, δημιουργούν τέλεια bob με τελευταίο στη σειρά το “Dad Bob“. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Τι είναι το “dad bob”

Ουσιαστικά είναι ελαφρώς μακρύτερο από το κλασικό french bob ή το jawbone. Τα μαλλιά έχουν τέλεια κίνηση και φόρμα που θυμίζει πολύ το 90’s look με χαλαρή και άνετη όψη. Όσον αφορά στο μήκος κινείται ανάμεσα στο πηγούνι και την κλείδα που σημαίνει ότι ναι μεν θεωρείται ένα κοντό κούρεμα αλλά παράλληλα είναι ευέλικτο στο styling που σημαίνει ότι μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα κομψό half up ή να το αναβαθμίσεις με αξεσουάρ όπως κορδέλες και pins. Σε αντίθεση με άλλα bob styles, το συγκεκριμένο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αλλά και τύπους μαλλιών.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη laura wittek (@lauraverwi)

An

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Yandow ♀ (@hannah.yandow)

An

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bridget brown (@briidgetbrown)

An

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164