Dua Lipa: Το ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της είναι η μεγάλη τάση της Άνοιξης

Η Dua Lipa πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της και τολμά να υιοθετεί ανατρεπτικά trends που την χαρακτηρίζουν σύμφωνα με την ίδια. Μην ξεχνάς πως το iconic two tone blonde συζητήθηκε πολύ όπως επίσης και η platinum απόχρωση που απόκτησε αμέσως μετά. Στις αρχές της περασμένης χρονιάς επέστρεψε στο εμβληματικό της σκούρο καστανό που αναμφισβήτητα της ταιριάζει πολύ. 

Πριν από λίγες μέρες όμως έκανε και πάλι την έκπληξη. Με ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε το νέο χρώμα στα μαλλιά της που είναι ότι πιο εξεζητημένο και ιδιαίτερο έχει τολμήσει μέχρι τώρα. Και ταυτόχρονα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης που έρχεται: Το grafitti hair trend. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Μία τεχνική που μοιάζει με grafitti δημιουργείται με air brush και είναι ότι πιο πρωτότυπο έχεις δει μέχρι τώρα. Το μπροστινό μέρος των μαλλιών της Lupa είναι ξανθό πάνω στο οποίο υπάρχουν σχεδιασμένες καρδιές σε έντονο πορτοκαλί χρώμα ενώ σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια ο hairstylist έχει δημιουργήσει splashes σε neon πράσινη απόχρωση. Θυμίζει έργο τέχνης και πρόκειται να το δεις παντού τους επόμενους μήνες. Δεν στο προτείνω αλλά έχει ενδιαφέρον. 

Read More

And More