Earth Blonde: Η φυσική απόχρωση του ξανθού που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι και πάλι επίκαιρο όπως κάθε καλοκαίρι άλλωστε. Πρόκειται για την αλλαγή που σκέφτεσαι αυτή την περίοδο ή και λίγο νωρίτερα. Σέξι, απόλυτα θηλυκό που ταιριάζει με τη διάθεσή σου και δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και ταυτόχρονα μια μικρή ή και μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τα μαλλιά ειδικά όταν η βάση είναι σκούρα. 

Το icy blonde δεν το “αγγίζεις” μιας και γνωρίζεις ότι η χημική επεξεργασία που ακολουθεί ο haircolorist είναι δύσκολη ενώ επιβαρύνει την τρίχα με αποτέλεσμα να χρειάζεται υπερβολική προσοχή κατά την εφαρμογή και φροντίδα αμέσως μετά. Επίσης πρόκειται για ένα εξεζητημένο χρώμα που θέλει συχνή ανανέωση. 

Κι επειδή οι experts τα τελευταία χρόνια δημιουργούν τάσεις με γνώμονα την υγεία των μαλλιών η τελευταία θα σε ενθουσιάσει. Ονομάζεται “earth blonde”, είναι ότι πιο γήινο, κομψό και minimal αλλά κυρίως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το haircolorist “σκληρά” συστατικά για να το δημιουργήσει, όποιο κι αν είναι το χρώμα που έχεις ήδη. 

Instagram: @sukiwaterhouse

Το αποκαλούν “ήσυχη πολυτέλεια” μιας και ξεφεύγει από τις κραυγαλέες ξανθές αποχρώσεις. Κινείται ανάμεσα στο “mushroom blonde” και το bronde που σημαίνει ότι ο πολύ ανοιχτός καστανός τόνος συνδυάζεται με το τρυφερό μπεζ για να χαρίσουν ένα φυσικό και γήινο αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.  

Instagram: @renatocampora

Ένα πολυδιάστατο χρώμα χωρίς ένταση ή την υπερβολή του χρυσού. Αντίθετα κρύβει τη ζεστασιά της άμμου και μια γλυκιά όψη που θυμίζει καραμέλα.  Οι ειδικοί επιμένουν ότι θα χρειαστεί να επισκεφτεί τον κομμωτή σου αν θέλεις να υιοθετήσεις την “earth blonde” απόχρωση. Το πολυδιάστατο εφέ δημιουργείται με την τεχνική των highligts και επειδή υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος τα μαλλιά να αποκτήσουν μια μπρούντζινη υποψία, μόνο ο haircolorists μπορεί να το αποφύγει.  

Instagram: @fleureast

Η συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει υπέροχη σε όλα τα μήκη και υφές μαλλιών. Αναβαθμίζει το bob μοναδικά ενώ αν έχεις σγουρά μαλλιά το πολυδιάστατο χρώμα φαίνεται ακόμη πιο έντονα.  

Instagram: @renatocampora

Η συντήρηση του χρώματος είναι επίσης εξαιρετικά minimal aka ακόμη κι αν βγει η ρίζα η αντίθεση που δημιουργείται δεν θα σε ενοχλήσει που σημαίνει ότι ανανεώνεις το look κάθε 6-8 εβδομάδες. 

Instagram: @glencocoforhair

Για να αποφύγεις την εμφάνιση των χάλκινων τόνων καλό είναι να χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα μπλε σαμπουάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να κλείσεις αμέσως τώρα το ραντεβού σου με τον κομμωτή. 

 

Read More

And More