Emma Watson: Το χτένισμα της στα BAFTAS είναι η αποθέωση του Y2K look

Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στον κινηματογράφος με τις απονομές βραβείων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Και οι celebrities, δύο χρόνια μετά την αποχή τους από το κόκκινο χαλί λόγω της πανδημίας επιστρέφουν πιο λαμπερές από ποτέ. Τα BAFTAs πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και τα beauty looks που είδαμε ήταν όλα τους υπέροχα. Κι αν πρέπει να επιλέξω το πιο νεανικό και δροσερό αυτό ήταν το χτένισμα της Emma Watson που αποτελεί μια ωδή στα Y2K girls. 

Η Watson άφησε τα μαλλιά της ελεύθερη με φυσικό σπάσιμο και ελαφρώς wet. Η λεπτομέρεια όμως που θα λατρέψεις είναι τα τσιμπιδάκια στα πλαϊνά μέρη της χωρίστρας που αποτελεί ένα από τα εμβληματικά twists των 00’ss. Πρόκειται για το πιο απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό χτένισμα που μπορείς να πετύχεις μέσα σε ένα λεπτό. 

Reuters

Μπορείς να το υιοθετήσεις ανεξάρτητα από το μήκος ή την υφή των μαλλιών σου και ταιριάζει τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και τις βραδινές σου εμφανίσεις. Η Watson άλλωστε τόλμησε στο κόκκινο χαλί.  

Read More

And More