Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: 10 φορές που θέλαμε να αντιγράψουμε τα μαλλιά της

Αυτές τις μέρες ζούμε όλοι σε ρυθμούς Eurovision και ανυπομονούμε να δούμε την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού αυτό το Σάββατο να διαγωνίζεται! Μπορεί να μην ξέρουμε τι θέση θα πάρει τελικά η χώρα μας αυτό, όμως, που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως η Έλενα Τσαγκρινού με το εντυπωσιακό της Celia Kritharioti outfit και αυτό το τέλειο wet και κυματισμό καρέ θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ακριβώς όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με όποια μαλλιά κι αν έχει επιλέξει να εμφανιστεί!

Η φετινή εκπρόσωπος, λοιπόν, της Κύπρου είναι hair chameleon και εμείς ρίξαμε μια ματιά στο instagram της και επιλέξαμε εκείνα τα δέκα hair looks που μας άρεσαν περισσότερο και, πίστεψέ μας, δεν ήταν καθόλου εύκολη η επιλογή! Θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα παρακάτω…

Λίγο πριν φύγει για την αποστολή της στην Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε αυτό το super stylish κοντό καρέ με τη βαθιά φράντζα και το ανοιχτό χρώμα. Όσο για το χτένισμα για τη βραδιά του τελικού θα είναι ένα κυματιστό wet που δημιουργεί αυτή την εντύπωση των μαλλιών που έχουν σχεδόν στεγνώσει μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. 

Οι πειραματισμοί δεν σταματούν! Αν και δεν την έχουμε δει πολλές φορές να επιλέγει αφέλειες το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα κούρεμα που της πάει εξαιρετικά. Εδώ κατά πάσα πιθανότητα πειραματίζεται με κουμπωτές αφέλειες αφού πρόκειται για ένα hair look με το οποίο δεν την είδαμε ξανά, πράγμα που σημαίνει πως δεν επρόκειτο για μόνιμη αλλαγή. 

Τα κοντά μαλλιά (γενικά) και το pixie cut (ειδικότερα) μπορεί να υποστηριχθεί από πολύ λίγες. Η Έλενα Τσαγκρινού ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού κατά πλειοψηφία επιλέγει κοντά μήκη και αυτό είναι κάτι που εμάς μας αρέσει πολύ!

Πριν δύο περίπου χρόνια το bow cut (μοιάζει να έχεις τοποθετήσει στο κεφάλι σου ένα… μπολ και να έχεις κουρέψει τα μαλλιά σου περιμετρικά, από εκεί παίρνει και το όνομά του) έγινε τεράστια τάση. Διάσημες ανά τον κόσμο όπως η Charlize Theron τις είδαμε να το υιοθετούν με επιτυχία ενώ στην Ελλάδα από τις πρώτες που το υιοθέτησαν ήταν και η Έλενα Τσαγκρινού. 

Η αγαπημένη μας Έλενα που φέτος θα μας εκπροσωπήσει στον τελικό της Eurovision φαίνεται πως λάτρεψε το bowl cut αφού το κράτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα αλλάζοντάς του χρώμα. Αυτή η γλυκιά strawberry απόχρωση μας άρεσε πολύ!

Αυτή η φωτογραφία είναι η έμπρακτη απόδειξη της τεράστιας διαφοράς που μπορεί να κάνει η χωρίστρα στα μαλλιά σου. Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε την Έλενα Τσαγκρινού με χωρίστρα στη μέση να είναι αρκετά διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει. 

Κοντό καρέ, βαθιά φράντζα στο πλάι και wet look: μια άλλη εκδοχή της Έλενας Τσαγκρινού από τις πολλές που έχει υιοθετήσει όλο αυτό το διάστημα!

To french bob, αυτό το κοντό καρέ με τις αφέλειες, είναι ένα από τα πιο stylish κουρέματα εκεί έξω και η Έλενα Τσαγκρινού το υιοθέτησε με τον πιο updated σετάροντάς το με ένα τέλειο ombre.  

Κατά το παρελθόν έχουμε δει την Έλενα Τσαγκρινού με πιο συμβατικά, για τα δεδομένα της, hair look αλλά πάντα εξίσου stylish όπως αυτό εδώ το μακρύ, καστανό καρέ. 

Το χρώμα, το κούρεμα, το χτένισμα… Θέλουμε και στα δικά μας μαλλιά κάθε στοιχείο και κάθε λεπτομέρεια από το hair look που βλέπουμε εδώ στην Έλενα Τσαγκρινού!

 

Photo: @elenatsagkrinou_official

Read More

And More