Expensive Brunette: Η Karlie Kloss έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και είναι απίθανη

Στις αρχές του φθινοπώρου celebrities που έμεναν πιστές για χρόνια στα ξανθά τους μαλλιά αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή. Οι Hailey Bieber και Billie Eilish ήταν από τις πρώτες και η αλήθεια είναι πως και στις δύο ταίριαζε πολύ. Η απόχρωση που επέλεξαν είναι φυσική, κομψή και με περίεργη ονομασία μιας και οι celebrity haircolorists την ονομάζουν “expensive brunette”. Πρόκειται για έναν τόνο του καστανού πολυδιάστατο και λαμπερό ταυτόχρονα. 

Είναι το χρώμα που επέλεξε να υιοθετήσει πριν από λίγες μέρες και η Karlie Kloss. Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή ακολουθώντας την τάση που θέλει επιστροφή στους φυσικούς τόνους. “Μετά από μία δεκαετία ξανθιά τελικά πέρασα στην σκούρα πλευρά” σχολίασε η Kloss δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss)

Και από εμένα είναι ναι. Της ταιριάζει πολύ και σου προτείνω να ακολουθήσεις το παράδειγμα της. Εκτός από μεγάλο trend θα πρέπει να σου υπενθυμίσω πως με τη συγκεκριμένη απόχρωση θα ξεκουράσεις τα μαλλιά σου, ειδικά αν τα ταλαιπωρείς καιρό τώρα με χημικές επεξεργασίες όπως το ξάνοιγμα. 

Read More

And More