Expensive blonde: Είναι η νέα τάση της Άνοιξης που θα σε ανανεώσει

Οι celebrities με εμβληματικά ξανθά μαλλιά λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά αποφάσισαν να κάνουν την μεγαλύτερη και πιο δραματική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση που ονομάζεται “expensive brunette”. Μια απόλυτα φυσική, καστανή απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τόνους δέρματος. Πρώτη και καλύτερη στη λίστα ήταν η Hailey Bieber που το έκανε τάση μέσα σε λίγες ημέρες. 

Και τώρα έρχεται ένα ακόμη haircolor trend για όσες έχουν ξανθό χρώμα στα μαλλιά και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Πρόκειται για το expensive blonde, ένας θερμός τόνος που που συνδυάζει το caramel με τα φωτεινά highlights που χαρίζουν ένα πολυδιάστατο εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨hassie harrison✨ (@hassieharrison)

H τεχνική που ακολουθεί ο colorist έχει να κάνει με τα highlights και τα lowlights που προσφέρουν στην ξανθιά βάση ένα φυσικό εφέ που θυμίζει το ξάνοιγμα που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά. Σύμφωνα με τους experts είναι τέλειο για εσένα που έχεις golden sand, platinum, beige ή μελί βάση και αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία απλά κλείσε το ραντεβού σου με τον κομμωτή αμέσως τώρα.  

Read More

And More