Face framing braids: αυτές οι εικόνες θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)

Δεν μπορείς να αγνοήσεις όλα όσα συμβαίνουν στα social media γιατί αυτά που συμβαίνουν στα social media δείχνουν την τάση. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό και κάνοντας focus στο beauty (γενικά) και στα μαλλιά (πιο συγκεκριμένα) υπάρχει ένα hair trend που το βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας και είναι το ίδιο hair trend για το οποίο οι ίδιοι έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Με δεδομένο, όμως, ότι βρισκόμαστε στα μισά και παραπάνω του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη γιατί δεν θέλουμε ο Αύγουστος να τελειώσει χωρίς να έχεις δοκιμάσει έστω μια φορά αυτό το trend! 

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω μερικά από τα it girls που υιοθέτησαν την τάση αυτή πολύ πρόσφατα, η οποία, μάλιστα, υιοθετείται και πολύ εύκολα όπως θα δεις στο τέλος αυτού του άρθρου. 

Hailey Bieber

Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία που βλέπουμε την Hailey Bieber να υιοθετεί τα mini braids μιας και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για το αγαπημένο της χτένισμα. Παρακάτω την βλέπουμε να το σετάρει με το αγαπημένο της καπέλο και πιο κάτω το βλέπουμε να το υιοθετεί και σε μια ακόμη εκδοχή. Δεν χρησιμοποιεί, δηλαδή, διαφανή λαστιχάκια μόνο για να ασφαλίσει το κάτω μέρος των mini braids, αλλά και το άνω, από το σημείο όπου αρχίζει να τα πιάνει. 

@haileybieber

@haileybieber

Chiara Ferragni 

H Chiara Ferragni μας απέδειξε ότι τα mini braids δεν μπορούν να σταθούν μονάχα μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή και όσο εσύ κάνεις skype call, αλλά και στο κόκκινο χαλί. Αυτό, λοιπόν, ήταν το χτένισμα που επέλεξε η ίδια για να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ των Καννών αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά της messy. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

@chiaraferragni

Bella Hadid 

Πριν λίγο καιρό η Bella Hadid ανέβασε αυτή την throwback photo και μας απέδειξε ότι τα mini braids μπορείς να τα υιοθετήσεις όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου. Ακόμη και αν έχεις κόψει φράντζες τις οποίες έχεις αποφασίσει να μακρύνεις. 

@bellahadid

Kylie Jenner

Τα πολύ μακριά μαλλιά που σετάρονται με αυτές τις μικροσκοπικές πλεξίδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δίνουν έναν mermaid αέρα που μας αρέσει πολύ. Αυτό ήταν και το αγαπημένο χτένισμα της Kylie Jenner στις πρόσφατες διακοπές της. Και μια σημαντική λεπτομέρεια: οι μικροσκοπικές πλεξίδες ξεκινούν πιο μέσα με αποτέλεσμα να μην αποτελούν τόσο κορνίζα του προσώπου, όπως έχουμε συνηθίσει. 

@kyliejenner

Kim Kardashian

Mermaid hair και μικροσκοπικές πλεξίδες και για την Kim Kardashian η οποία επέλεξε αυτό το χτένισμα για μια πρόσφατη καμπάνια της. 

@andrewfitzsimons

Madison Beer

Αν θέλεις να δημιουργήσεις διαφορετικά look μπορείς να παίξεις με το πάχος της πλεξίδας που δημιουργείς κάθε φορά. Εδώ, η Madison Beer επέλεξε πιο παχιές πλεξίδες και τις σταθεροποίησε στο τελείωμά τους όχι με κάποιο λαστιχάκι αλλά με γενναίες δόσεις λακ. 

@madisonbeer

Street style

@gettyimages

Αν αγαπάς τα μαντήλια δεν χρειάζεται να τα θυσιάσεις. Μπορείς να τα κάνεις mini braids και να φορέσεις από πάνω ένα μαντήλι. Το αποτέλεσμα θα εξακολουθεί να είναι τέλειο!

Από την θεωρία στην πράξη!

Αν και δεν είναι καθόλου δύσκολο να πετύχεις τα mini braids, παρακάτω μπορείς να δεις πώς ακριβώς γίνονται!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YESENIA HIPOLITO (@yeshipolito)

Read More

And More