Florence Pugh: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Dune Part 2” με χτένισμα – έργο τέχνης

Η Florence Pugh βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της ενώ εξελίσσεται σε beauty icon. Σε κάθε της εμφάνιση υπάρχει μία τουλάχιστον λεπτομέρεια που συζητείται πολύ. Αγαπάει πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά ενώ τολμά ακόμη και τα πιο εκκεντρικά κουρέματα και χτενίσματα. 

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τα hair look της επιμελείται εδώ και καιρό ο Adir Abergel. Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους που έχει στην agenta του stars όπως οι Kristen Stweart και Charli Theron.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

O Abergel είναι υπεύθυνος τόσο για το buzz cut της Pugh όσο και τη ροζ απόχρωση στα μαλλιά της. Καθώς επίσης και για τα iconic χτενίσματα που υιοθετεί στο κόκκινο χαλί.  

Instagram: @hairbyadir

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη που αποδεικνύει ότι ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κοντό bob μπορείς να δημιουργήσεις ένα απίθανο look. Ο hairstylist χώρισε τα μαλλιά της σε δύο οριζόντια μέρη. Μάζεψε το κάτω μέρος σε μια μικροσκοπική αλογοουρά γνωστή και ως “rat tail” και το πάνω σε ένα updo χρησιμοποιώντας μεταλλικά αξεσουάρ. Στο μπροστινό μέρος η φράντζα είναι στο πλάι και ελαφριά ανασηκωμένη. Πραγματικό έργο τέχνης. 

Read More

And More