French Glossing: Η απόλυτη τεχνική για τέλεια κάλυψη των λευκών, λάμψη και υγιή όψη στα μαλλιά

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη λευκή τρίχα, όταν εμφανιστεί, προκαλεί μεγάλη ταραχή. Ένα πρώτο σινιάλο από τον χρόνο που περνάει. Ή έντονο στρες. Γούρι, μου έλεγε η μαμά μου για να με ηρεμήσει. Αργότερα, τα λευκά γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας και της ρουτίνας στο κομμωτήριο. Παραμένει όμως θέμα. Θα πιάσει σωστά η βαφή; Θα καλυφθούν σωστά; Σου έχω νέα. Υπέροχα νέα! French Glossing λέγεται κι έρχεται να σε κάνει να ξεχάσεις τα λευκά σου… και να χαρείς τα μαλλιά σου. Υγιή, λαμπερά και με άψογο χρώμα. Όπως τότε, πριν εμφανιστεί η πρώτη λευκή υπενθύμιση ότι μεγαλώνουμε.

French Glossing της L’Oréal Professionnel Paris να ζητάς στο κομμωτήριο από εδώ και στο εξής και θα με θυμηθείς. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που έχει να κάνει με την τέλεια κάλυψη των λευκών, το άψογο χρώμα, την υγιή όψη, καθώς και τη λάμψη των μαλλιών. Σε μία και μόνο επίσκεψη ο εξειδικευμένος στην τεχνική hair expert θα σε κάνει ευτυχισμένη

Mια εμβληματική επαγγελματική υπηρεσία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κομμωτές ήρθε για να καλύψει τέλεια τα λευκά και να υπογραμμίσει με έντονο χρώμα την αυτοπεποίθησή σου. Η τελειομανία σου μόλις καλύφθηκε 😉

Μια υπηρεσία 2 βημάτων μόνο στο κομμωτήριο 
Γνωρίζεις πολύ καλά πως μόνο ο επαγγελματίας μπορεί να σου προσφέρει το εξατομικευμένο αποτέλεσμα που θέλεις, ειδικά όσον αφορά στα λευκά, που είναι μια ξεχωριστή κατηγορία. Είναι εκείνος που “μελετά” τα μαλλιά σου, προτείνει την κατάλληλη απόχρωση, την τεχνική αλλά και τη νέα υπηρεσία που θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Το μεγάλο νέο είναι πως το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σου θα είναι μια μεγάλη ικανοποίηση χάρη στη νέα αποκλειστική υπηρεσία French Glossing εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire. Συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις, που προσφέρουν μοναδική διαβάθμιση που φαίνεται απόλυτα φυσική και πολυδιάστατη, αλλά και τέλεια λάμψη, χάρη στη θεραπεία glossing.  

 

Ο expert ακολουθεί τα 2 εξής βήματα: 

Βήμα 1: Μόνιμη οξειδωτική βαφή για τέλεια κάλυψη της ρίζας. 

Βήμα 2: Glossing για ομοιόμορφο γεμάτο χρώμα σε μήκη και άκρες. Χαρίζει καλλυντική λάμψη,  βελτιώνει την ποιότητα και την όψη της τρίχας ενώ τη θρέφει σε βάθος.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με τον κομμωτή σου την αλλαγή που σκέφτεσαι κι εκείνος θα σε κατευθύνει. Με το French Glossing άλλωστε έχει τη δυνατότητα να σου χαρίσει την απόχρωση που σου ταιριάζει, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη χρωματική γκάμα. Ταυτόχρονα θα περιποιηθεί σε βάθος την τρίχα, με αποτέλεσμα το χρώμα στα μαλλιά σου να αναδειχθεί με τον πιο απίθανο τρόπο και να δείχνει απόλυτα φυσικό. 

Και κάτι ακόμη: To French Glossing εξαφανίζει όλους τους ανεπιθύμητους κίτρινους ή κόκκινους τόνους και διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες.    

Ανακάλυψε και εσύ το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια που μπορείς να βρεις εδώ

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθε περισσότερα για το French Glossing French Glossing για Κάθε Γυναίκα | LOreal Professionnel

Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel

Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram