French Glossing: Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για φέτος!

H Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλλονή. Αγαπημένη, σύγχρονη, με δυναμική προσωπικότητα. Γήινη και γλυκιά. Με ένα της χαμόγελο στο φακό σού φτιάχνει τη διάθεση. Η θετική της ενέργεια είναι μοναδική και είμαι σίγουρη πως ρίχνεις κλεφτές ματιές στο beauty look της, αφού κάθε φορά αποτελεί πηγή έμπνευσης. Θα έχεις προσέξει μάλιστα πως τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά της είναι ανανεωμένα, λαμπερά και με υγιή όψη. Με λίγα λόγια στην καλύτερη κατάσταση ever. Κι επειδή πάντα κρύβεται ένα μυστικό πίσω από τα όμορφα μαλλιά, φρόντισα να μάθω κάθε λεπτομέρεια. Η Ζέτα υιοθέτησε το French Glossing της L’Oréal Professionnel, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που ακολουθεί τη minimal αισθητική και την ανεπιτήδευτη κομψότητα των Γαλλίδων.

Αρχικά, αφέθηκε στα χέρια των hair experts της L’Oréal Professionnel ώστε να αποκτήσει την τέλεια ξανθιά απόχρωση με την τεχνική του French Balayage. Στη συνέχεια, προκειμένου να ανανεώσει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της, προχώρησε στο καινοτομικό French Glossing, που ήδη έχει γίνει θέμα συζήτησης, και όλο και περισσότερες γυναίκες το υιοθετούν. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο, υπέροχο look!

Αποκάλυψε μάλιστα το λόγο που αποφάσισε να υιοθετήσει την τάση, αλλά και τις εντυπώσεις της από το αποτέλεσμα: «Μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά μου είχαν ανάγκη από βαθιά περιποίηση και θρέψη. Η ρίζα είχε κατέβει και το χρώμα χρειαζόταν άμεσα ανανέωση. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω! Το French Glossing προσφέρει ταυτόχρονα και κάλυψη και λάμψη και εκπέμπει τη γαλλική κομψότητα που τόσο αγαπώ. Η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την ανανέωση».

Η ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris με τη σειρά της μίλησε για την εφαρμογή της τεχνικής στην παρουσιάστρια:  «Η Ζέτα είναι μια γυναίκα που μας εμπνέει γιατί, όπως και εμείς, έτσι και εκείνη αγαπά τα όμορφα και υγιή μαλλιά. To French Glossing ανέδειξε το υπέροχο ξανθό της χρώμα, κάνοντάς το ακόμα πιο λαμπερό και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια τεχνική που δημιουργήθηκε από τους κορυφαίους κομμωτές στον κόσμο, για να χαρίσει σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά που ονειρεύεται και που ταιριάζουν απόλυτα στη δική της προσωπικότητα».

Τα μαλλιά που ονειρεύεσαι…
To French Glossing χωρίς αμφιβολία είναι αυτό που αναζητάς, ειδικά αν τα λευκά στη ρίζα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Τα καλύπτει απόλυτα. Και όχι μόνο. Προσφέρει μοναδική και βαθιά περιποίηση στο μήκος, χαρίζοντας ένα φυσικό μεν αλλά πολυδιάστατο εφέ, καθώς και μια ιδιαίτερα ανάλαφρη διαβάθμιση στο χρώμα.

Τα μαλλιά αμέσως μετά την εφαρμογή δείχνουν απίθανα με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο, ενώ η τεχνική είναι κατάλληλη για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την απόχρωση και υφή των μαλλιών σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να μιλήσεις με τον hair expert και να κλείσεις το ραντεβού σου. 

Δυο βήματα μακριά… από το να αποκτήσεις τέλεια μαλλιά σαν της Ζέτας!
Το French Glossing είναι η απόλυτη τάση. Μια υπηρεσία δύο βημάτων εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire: συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις για μοναδική διαβάθμιση, που φαίνεται πάντα φυσική και πολυδιάστατη, με μια θεραπεία glossing για την απόλυτη λάμψη. 

Στο πρώτο βήμα εφαρμόζεται η μόνιμη βαφή, για τέλεια κάλυψη της ρίζας -με τη Majirel ή την iNOA. Στο δεύτερο βήμα εφαρμόζεται στα μαλλιά ένα όξινο gloss Dia light στα μήκη για αναζωογόνηση του χρώματος, ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και βαθιά θρέψη της τρίχας με ανάλαφρο, λαμπερό αποτέλεσμα.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο! Τα υπέροχα μαλλιά της Ζέτας σου κλείνουν συνωμοτικά το μάτι και σε προκαλούν να  αποκτήσεις κι εσύ την απόχρωση που θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή σου 😉

Ανακάλυψε και εσύ το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια LOréal Professionnel Paris.

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr 

Μάθε περισσότερα για το French Glossing για Κάθε Γυναίκα | L’Oréal Professionnel

Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel

Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram