H Billie Eilish επιστρέφει στο φυσικό της χρώμα στα μαλλιά της και είναι η πιο σωστή απόφαση

Η Billie Eilish αποχωρίστηκε πριν από μερικούς μήνες την πράσινη απόχρωση στα μαλλιά της εξηγώντας πως ο λόγος που το έκανε ήταν στ’ αλήθεια στενάχωρος αφού χάρη στο συγκεκριμένο, εμβληματικό look την γνώριζαν όπου κι αν βρισκόταν με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνει ούτε μερικές στιγμές με τους κολλητούς της. 

Αποφάσισε να υιοθετήσει μια Hollywood blonde απόχρωση στα μαλλιά τα οποία έκοψε αρχικά σε ένα bob με έξτρα όγκο και στη συνέχεια σε shag που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Και τώρα, λίγο πριν τις γιορτές και τη νέα χρονιά, έρχεται με μία ακόμη δραματική αλλαγή που πιστεύω πως είναι η ωραιότερη ever. H Eilish μόλις απόκτησε ένα φυσικό καστανό χρώμα που της ταιριάζει πολύ και δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα μάτια της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το αποκάλυψε η ίδια με μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ρωτούσε τους θαυμαστές της αν τους έλειψε. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι τόσο για το χρώμα όσο και για το μήκος μιας και απ’ ότι μπορεί κανείς να διακρίνει έκοψε τα μαλλιά της αρκετά κοντά. 

Read More

And More