H Billie Eilish έβαψε για λίγες ημέρες τα μαλλιά της κόκκινα και ήταν απίθανη

Η Billie Eilish για αρκετό καιρό έμεινε σταθερή στο πράσινο χρώμα των μαλλιών της και ξαφνικά πριν από μερικούς μήνες εμφανίστηκε με ένα άκρως θηλυκό ξανθό που έκανε τις θαυμάστριες της να ουρλιάξουν από ενθουσιασμό. Η ίδια όμως σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης ήταν λυπητερός αφού αναγκάστηκε να αποχωριστεί το αγαπημένο της look επειδή ήταν χαρακτηριστικό και την πρόδιδε κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει βήμα χωρίς να την αναγνωρίσουν. 

Μετά την αλλαγή στο χρώμα έκοψε τα μαλλιά της σε ένα bob που θύμιζε τη Marilyn Monroe αρχικά και ένα shag που πολύ της ταιριάζει στη συνέχεια. Και λίγο πριν τις γιορτές επανήλθε στο φυσικό της καστανό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ενδιάμεσα όμως, στα τέλη Νοεμβρίου τα έβαψε κόκκινα για μία μόνο εβδομάδα χωρίς να το δημοσιοποιήσει οπότε και έμεινε κρυφό.

Η συγκεκριμένη απόχρωση, όπως η ίδια εξηγεί σε φωτογραφία στα stories της ήταν ένας τρόπος να μεταβεί από το ξανθό στο καστανό και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ. 

 

Read More

And More