H Camila Cabello μόλις έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να την δεις

Κι εκεί που άρχισα να πιστεύω πως η bob mania υποχώρησε ήρθαν οι celebrities να με διαψεύσουν. Αμέσως μετά τις διακοπές τους και λίγο πριν το φθινόπωρο η μία μετά την άλλη κόβουν τα μαλλιά τους σε ένα εμβληματικό bob. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να επιλέξω το αγαπημένο μου μιας και όλα είναι υπέροχα. 

Μετά την Maria Menounos, την Kourtney Kardashian και την Chrissy Teigen έρχεται η Camila Cabello να επιβεβαιώσει πως το bob ήταν, είναι και θα παραμείνει εδώ για πολλές σεζόν ακόμη. 

Υπεύθυνος για το νέο look της Cabello είναι ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Los Angeles. Στις αρχές του καλοκαιριού έκοψε τα πολύ μακριά μαλλιά της star σε ένα απίθανο 80’s shag που έφτανε κάτω από τους ώμους και χθες αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το ασύλληπτο lob που δημιούργησε στην Cabello. Είναι sleek, με χωρίστρα στη μέση και ασύμμετρο με έναν απίθανο τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος και πιο μακρύ στο μπροστά που μας παραπέμπει στο εμβληματικό look που έκανε θραύση στα 90’s. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Και όπως καταλαβαίνεις από εμένα είναι ναι και μάλιστα με τεράστιο ενθουσιασμό και σου προτείνω να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου αμέσως τώρα.

 

Read More

And More