H Jennifer Aniston έκοψε αφέλειες και έγινε άλλος άνθρωπος

Οι celebrities λίγο πριν την άνοιξη έχουν αρχίσει να ανανεώνουν το beauty look τους ξεκινώντας από τα μαλλιά. Οι περισσότερες αλλάζουν χρώμα με αποτέλεσμα να γίνονται viral. Η Billie Eilish υιοθέτησε ένα emo jet black ενώ η Jessica Alba έγινε ξανθιά ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση της σεζόν που είναι το “expensive blonde”. 

Και τώρα έρχεται η Jennifer Aniston που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους τολμηρές κινήσεις, να κάνει την ανατροπή. Μόλις έκοψε αφέλειες και είναι στ’ αλήθεια άλλος άνθρωπος. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για τις ανάγκες της νέας της ταινίας ή απλά θεώρησε πως ήρθε η στιγμή να ανανεωθεί αλλά όπως και να ‘χει αποτελεί το inspo του μήνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και με μία φωτογραφία αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Murder Mystery 2”, Adam Sandler. Τα μαλλιά της είναι ελαφρώς πιο κοντά και με φυσικό σπάσιμο και οι αφέλειες στην άκρη. Κι αν δεν είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, η συγκεκριμένη είναι απίθανη ιδέα. 

Κεντρική photo: Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Images

Read More

And More