H βραδινή beauty συνήθεια της Nicole Kidman θα σε σώσει αν τα μαλλιά σου φριζάρουν

Οι βροχές ξεκίνησαν που σημαίνει πως η υγρασία βρίσκεται στα ύψη και τα μαλλιά σου φριζάρουν στο δευτερόλεπτο. Πρόκειται το πιο ενοχλητικό “εφέ” του φθινοπώρου και του χειμώνα και το μόνο που σκέφτεσαι να κάνεις είναι να τα έχεις μαζεμένα σε μια σφιχτή πλεξούδα από εδώ και στο εξής ή να φοράς μόνιμα καπέλο. Επειδή όμως ούτε η μία λύση ούτε η άλλη δεν είναι πρακτική, την απάντηση στο πρόβλημά σου δίνει η Nicole Kidman. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylee Heath (@kyleeheathhair)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην τελευταία της συνέντευξη, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις beauty συνήθειες αλλά και τα μικρά της μυστικά. Αναφέρθηκε περισσότερο στην βραδινή ρουτίνα περιποίησης και όλα όσα κάνει πριν πέσει για ύπνο. Μία από αυτές τις κινήσεις λοιπόν έχει να κάνει με την περιποίηση των μαλλιών και πιο συγκεκριμένα με την ενυδάτωση. Η Kidman έχει σπαστά μαλλιά και ζει στην Αυστραλία όπου οι βροχές είναι πολύ συχνές. Εκείνη λοιπόν κάθε βράδυ, χωρίς εξαίρεση, απλώνει μικρή ποσότητα ελαίου στις άκρες των μαλλιών της ώστε να τα προστατεύσει, να τα ενυδατώσει και να μην επιτρέψει το φριζάρισμα. 

Αν χρειαστεί επαναλαμβάνει το επόμενο πρωί. Τώρα λοιπόν γνωρίζεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις τη συνήθεια της. 

Read More

And More