Hair Frosting: Η νέα τεχνική που χαρίζει το πιο φυσικό και λαμπερό εφέ στο χρώμα των μαλλιών

Για το balayage γνωρίζεις τα πάντα και το πιθανότερο είναι να το έχεις ζητήσει από τον haircolorist αρκετές φορές ειδικά αν συνήθιζες να κάνεις highlights και αγαπάς τη διακριτική λάμψη. Τώρα οι experts σου ζητούν να το αφήσεις για λίγο στην άκρη μιας και σου συστήσουν το “hair frosting”. Τη νέα τεχνική που χαρίζει ένα φωτεινό εφέ στα μαλλιά, διακριτικό και υπέρκομψο. Οι celebrities το έχουν ήδη λατρέψει και υιοθετήσει και στη συνέχεια θα δεις όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τα looks. 

Αρχικά θα πρέπει να σου αποκαλύψω πως πρόκειται για ένα trend που έρχεται απευθείας από τα 90’s και επανέφεραν στον προσκήνιο οι αγαπημένες TikTokers. Μπορείς να το ζητήσεις από τον κομμωτή σου είτε έχεις καστανή είτε ξανθιά βάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie (@sofiarichie)

Με απλά λόγια σκέψου φαρδιά και ανοιχτόχρωμα highlights με έμφαση στο μπροστινό μέρος, το σημείο που οι ειδικοί ονομάζουν “frame”, την κορνίζα δηλαδή του προσώπου. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν ένα εφέ που φωτίζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά σου. Σε αντίθεση με την κλασική, 90’s εκδοχή όπου οι γνωστές ανταύγειες είχαν υπερβολικά ανοιχτό τόνο, τώρα είναι πιο φυσικές και μπερδεύονται αριστοτεχνικά με τις πιο σκούρες τούφες. Η τεχνική του frosting άλλωστε θέλει αυτήν ακριβώς την ανάμειξη που προσφέρει ένα υπέροχο και πολυδιάστατο αποτέλεσμα τέλειο για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Η Sofia Richie έχει ήδη ακολουθήσει το trend και τα μαλλιά της δείχνουν σαν να έχουν ξανοίξει με φυσικό τρόπο από τον ήλιο. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Ο haircolorist συνδυάζει τους ψυχρούς τόνους με τη σκούρα βάση με highlights που βρίσκονται τόσο στην επιφάνεια των μαλλιών όσο και εσωτερικά. Με αυτό τον τρόπο και κατά την κίνηση ή όταν μαζεύεις τα μαλλιά σου δημιουργείται το απίθανο εφέ. Παράλληλα είναι μία τεχνική τέλεια για τα λεπτά μαλλιά μιας και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του όγκου. Αν η βάση σου είναι καστανή μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Kaia Gerber με highlights σε χρυσό τόνο που ταιριάζει πολύ στις μεσαίες επιδερμίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

H Hailey Bieber είναι ένα ακόμη it girl που αμέσως μόλις αποφάσισε να γίνει καστανή ζήτησε από τον κομμωτή της να ακολουθήσει την συγκεκριμένη τεχνική ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό. Μην ξεχνάς άλλωστε πως για χρόνια έμεινε πιστή στο “California blonde”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Κι αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα και εξίσου σκούρα βάση στα μαλλιά μπορείς να αντιγράψεις το look της Priyanka Chopra που προτιμά τους χάλκινους τόνους και φαρδιά highligts σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών μεν αλλά πάντα με έμφαση στις μπροστινές τούφες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Και για σένα που θέλεις όλο το χρόνο summer vibes ακόμη και στο hair look τα highlights σε caramel αποχρώσεις είναι ιδανικά. Το μόνο που μένει είναι κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με τον haircolorist και να του ζητήσεις το αγαπημένο σου look. 

Read More

And More