Isabeli Fontana: Εμφανίστηκε στο show του Michael Kors με το τέλειο κούρεμα

Το show του Michael Kors για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022 συγκέντρωσε τα διασημότερα μοντέλα. Gigi, Bella και Irina περπάτησαν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Στα παρασκήνια βρέθηκε ο θρυλικός hairstylist Orlando Pita για να αποκαλύψει πως τα μαλλιά θα είναι ολόισια και με χωρίστρα στη μέση από εδώ και στο εξής. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε από το super model από τη Βραζιλία, Isabeli Fontana  υιοθέτησε το πιο  cool κούρεμα ever λίγο πριν το show. Ένα pixie με φράντζα που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις.

 Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε το παρασκήνιο του νέου της look. “Μου έστειλε μήνυμα ο Michael το προηγούμενο βράδυ και είπε πως θέλει να κόψω εντελώς τα μαλλιά μου την επόμενη ημέρα” είπε η Fontana.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabeli Fontana (@isabelifontana)

O Pita λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει το show και εμπνευσμένος από το εμβληματικό pixie της Linda Evangelista πίσω στα 90’s χάρισε στο super model ένα από τα ωραιότερα κουρέματα που έχουμε δει τελευταία. Η ίδια μάλιστα ανέβασε video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Pita επί τω έργω. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabeli Fontana (@isabelifontana)

Ίσως πρέπει να φανείς τολμηρή και να την αντιγράψεις. 

Read More

And More