Italian bob: Chic, θηλυκό και εμπνευσμένο από τις stars της Cinecitta

Οι αναφορές σε περασμένες δεκαετίες είναι η αγαπημένη συνήθεια των beauty experts. Και πιο συγκεκριμένα σε εμβληματικά looks που υιοθέτησαν οι stars του παλιού Hollywood αλλά και του Γαλλικού ή Ιταλικού κινηματογράφου. Οι curtain bangs της Brigitte Bardot έχουν μείνει στην ιστορία όπως και οι κυματισμοί στα μεσαίου μήκους μαλλιά της Rita Heyworth. Ο κλασικός κότσος της Audrey στο Breakfast in Tiffany’s επίσης αλλά και το pixie της Twiggy. Και τώρα έρχεται ένα ακόμη κούρεμα να επιβεβαιώσει πως όσες δεκαετίες κι αν περάσουν οι hairstylists θα το προτείνουν. 

Πρόκειται για το Italian bob που θυμίζει τη Sofia Loren αλλά και τη Monica Bellucci στην ταινία “Malena“. Φτάνει μέχρι το ύψος των όμως, έχει έξτρα όγκο, κίνηση και βαθιά χωρίστρα στην άκρη αλλά και στη μέση, στην μοντέρνα του εκδοχή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hair Bros (@thehairbros)

Οι άκρες του είναι έντονες. Αρκετά μακρύ ώστε να μπορείς να τα μαζέψεις αλλά και να δείχνουν τέλεια αν τα αφήσεις ελεύθερα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Η ομορφιά του συγκεκριμένου look κρύβεται στην διαφορετικότητα που σημαίνει πως ξεφεύγει από κλασικό γαλλικό bob και μπορείς να το χτενίσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως για παράδειγμα με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hair Bros (@thehairbros)

Και κάτι ακόμη: Δείχνει τέλειο όσο μακραίνει και δεν υπάρχει λόγος να το ανανεώνεις κάθε 4-6 εβδομάδες. 

Read More

And More