Jennifer Aniston: Έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της look είναι ότι πιο cool για τις διακοπές

Η Jennifer Aniston θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι “hair icon”. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως υπάρχει κούρεμα που ονομάζεται “Rachel”, από τον εμβληματικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Friends” ενώ σε κάθε της εμφάνιση το ανεπιτήδευτο hairstyle και το εκπληκτικό χρώμα στα μαλλιά της γίνονται viral.

Δεν κάνει συχνά δραματικές αλλαγές, τα τελευταία χρόνια αλλά φροντίζει πολύ τα μαλλιά της και αυτή η εμμονή της είναι ο λόγος που δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης που ονομάζεται Lolavie. 

Παραμένει πιστή, τις τελευταίες δεκαετίες, στον προσωπικό της hairstylist Chris McMillan. Είναι εκείνος που ευθύνεται και για το “Rachel” καθώς και για τα highlights που θεωρούνται πλέον iconic. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan)

Και τώρα ανανέωσε το hair look της κόβοντας τα μαλλιά της κολλητής του φίλης δημιουργώντας το πιο φρέσκο, καλοκαιρινό κούρεμα, με μήκος που φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους και αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο τους φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά της. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε δίπλα από την φωτογραφία με την Aniston πως αν έχεις ένα σωστό κούρεμα το καλοκαίρι μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου, να τα αφήσεις φυσικά και να δείχνουν υπέροχα. 

Read More

And More