Kendall Jenner: Εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Prada με νέο συγκλονιστικό χρώμα στα μαλλιά

H εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη και τα super models περπατούν στην πασαρέλα του διασημότερων οίκων παρουσιάζοντας τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022. Εκτός όμως από τις τάσεις που έχουν δημιουργήσει στα παρασκήνια οι διασημότεροι beauty experts υπάρχουν και οι μικρές εκπλήξεις και η πρώτη ήρθε από την Kendall Jenner. Εμφανίστηκε στο show του οίκου Prada με ένα νέο, δραματικό, κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της αφήνοντας έκπληκτους θαυμαστές και παρευρισκόμενους. 

Reuters

Η Kendall δεν μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες αλλαγές σε αντίθεση με τις αδερφές της που αλλάζουν μήκος και χρώμα σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ακολούθησε όμως την μεγαλύτερη τάση της σεζόν και παράλληλα το παράδειγμα της κολλητής της Gigi Hadid που υιοθέτησε πρώτη την συγκεκριμένη απόχρωση. 

Και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ. Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν απόκτησε το συγκεκριμένο χρώμα για τις ανάγκες του show. Θα το ανακαλύψουμε σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε εσύ μπορείς να σκεφτείς και να συζητήσεις με τον haircolorist το ενδεχόμενο να την αντιγράψεις. 

Read More

And More