Kristen Stewart: Οι λεπτομέρειες του 90’s super model hairstyle στα Critics Choice Awards

Η Kristren Stewart εμφανίστηκε χθες το βράδυ στα Critics Choice Awards 2022 με αέρα Hollywood και όλοι συζητούν για το υπέροχο beauty look της. Κι αν έπρεπε να σταθώ σε ένα μόνο σημείο του αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα μαλλιά της. Στο πλάι της ήταν όπως πάντα ο προσωπικός της hairstylist Adir Abergel. Εκείνος που ευθύνεται για όλα τα υπέροχα χτενίσματα, κουρέματα αλλά και αποχρώσεις στα μαλλιά της Stewart.

Για τη χθεσινή βραδιά στο κόκκινο χαλί ο Abergel δημιούργησε ένα απίθανο 90’s super model hair look αποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη, μεγάλη τάση της σεζόν μπορεί να δημιουργηθεί και σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Ο hairstylist φρόντισε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την προετοιμασία στα παρασκήνια όπως για παράδειγμα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε αλλά και τον τρόπο που χτένισε τα μαλλιά της star. 

H χωρίστρα ήταν βαθιά στην άκρη. φράντζα ανασηκωμένη και τα μαλλιά στο πλάι με κυματισμούς 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

Σε ένα από τα stories ο Abergel δείχνει το βασικό μυστικό επιτυχίας του look. Ποιο είναι: Η παλιά, κλασική και παραδοσιακή μέθοδος. Αφού γυρνά τις τούφες με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα τις στερεώνει με clips μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια απλώνει σπρέι χτενίσματος και τις “δουλεύει” με τα δάχτυλα. 

Είναι ιδιαίτερα απλό και μπορείς να το αντιγράψεις asap. 

Read More

And More