Lily Collins: Έκανε την αλλαγή στα μαλλιά που σκέφτεσαι εδώ και καιρό

Η χρονιά που φεύγει για τη Lily Collins ήταν υπέροχη. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια ρομαντική τελετή, τελείωσε τα γυρίσματα για την super επιτυχημένη σειρά “Emily in Paris” στην οποία πρωταγωνιστεί και τώρα δεν μένει παρά να θαυμάσουμε κι εμείς επιτέλους τη συνέχεια αλλά και τα τέλεια looks της. Ίσως και να αντιγράψουμε κάποια από αυτά. 

Η Collins άλλωστε είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons. Τα μακριά, λαμπερά και κυματιστά μαλλιά της είναι εκείνα που θαυμάζουμε κι εκείνη φροντίζει ώστε να υιοθετεί υπέροχα χτενίσματα που αποτελούν hairinspo. Και τώρα, στα μέσα του χειμώνα και λίγο πριν τις γιορτές έκανε την αλλαγή που σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς. Η ηθοποιός έκοψε αφέλειες που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το hair look της και είναι στ’ αλήθεια τέλειες. Και πιο συγκεκριμένα see-through bangs που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

To αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: “Banging'”. Και τώρα είμαι σίγουρη πως μετά από αυτό έχεις ήδη πάρει τη απόφαση και κλείνεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Read More

And More