Long shag: Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα της χρονιάς σύμφωνα με τους celebrity hairstylists

Οι τάσεις στα μαλλιά κάθε σεζόν είναι αρκετές και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με το bob και τις εκδοχές του, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως οι celebrity hairstylists αποφάσισαν πως τα μακριά μαλλιά πρέπει να επανέλθουν στο προσκήνιο και είμαι σίγουρη πως αρκετές από εσάς θα ουρλιάξετε από τη χαρά σας. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπά τα μακριά μαλλιά φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά σου. Εκείνο που πρέπει να κάνεις όμως είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή των experts και να τους χαρίσεις την τέλεια φόρμα aka να υιοθετήσεις το απόλυτο κούρεμα που δεν είναι άλλο από το shag. 

Κι αν πιστεύεις πως είναι κατάλληλο μόνο για τα μεσαίου μήκους κάνεις λάθος. Τα it girls αλλά και οι stars έχουν ακολουθήσει ήδη την τάση και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο. Με ή χωρίς αφέλειες και με ασυμμετρίες που χαρίζουν όγκο πρόκειται για ένα από τα πιο θηλυκά και cool hair trends. Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα και κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου.  

Το super model Julia Stegner λατρεύει τα πολύ μακριά μαλλιά. Οι πυκνές αφέλειες και οι ασυμμετρίες στο μπροστινό μέρος είναι οι λεπτομέρειες που χαρίζουν στο look της μια απίθανη όψη. Πρόκειται για ένα shag που μπορείς να αποκτήσεις τόσο αν έχεις ίσια όσο και σπαστά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Stegner (@juliastegner)

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι υπεύθυνος για το νέο κούρεμα της Kaia Gerber η οποία άφησε το bob της να μακρύνει και ζήτησε από τον hairstylist ένα νέο look που της επιτρέπει να κρατήσει το μήκος. Οι αφέλειες είναι πλούσιες και ρετρό και τα layers απαλά. Ο ίδιος άλλωστε υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα κούρεμα πρακτικό μιας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να δείχνει άψογο. Αρκεί να ισιώσεις τις αφέλειες με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα και να αφήσεις τα υπόλοιπα μαλλιά φυσικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Η Halle Berry μένει σταθερή στο shag τις τελευταίες, αρκετές σεζόν και η αλήθεια είναι πως έχει πάρει τη σωστή απόφαση. Οι curtain bangs χαρίζουν μια 70’s πινελιά και τα μαλλιά της δείχνουν τέλεια τόσο όταν τα ισιώνει όσο και όταν τα αφήνει ανεπιτήδευτα και φυσικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Ακόμη κι αν έχεις σγουρά μαλλιά το shag είναι το κούρεμα που θα σε σώσει. Κι αν μέχρι τώρα δίσταζες να κόψεις αφέλειες ήρθε η στιγμή να τολμήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

H Jennifer Lopez δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Κάθε φορά που αφαιρεί τα extensions αποκαλύπτεται το shag που της έχει δημιουργήσει ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton. Οι εμβληματικές curtain bangs αλλά και τα highlights το αναβαθμίζουν με τον πιο γοητευτικό τρόπο και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο πρέπει να τονίσω πως το χρώμα των μαλλιών μπορεί να μεταμορφώσει το shag. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Η Suki Waterhouse ανήκει επίσης στο “shag club” αλλά στην rock εκδοχή του που είναι κατάλληλη για εσένα που τα μαλλιά σου ακουμπούν στους ώμους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Η Zendaya είναι το αγαπημένο σου hair icon κι εκείνη που τολμά να υιοθετήσει ακόμη και τις πιο εκκεντρικές τάσεις. Είναι από τις πρώτες celebrities που απόκτησαν το shag αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα κούρεμα που δείχνει υπέροχο και στα curly μαλλιά.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Styling Tips: Αν έχεις σγουρά μαλλιά μια κρέμα φορμαρίσματος που θα απλώσεις στις ρίζες και στις άκρες είναι απαραίτητη. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσεις στα μαλλιά σου τέλεια φόρμα χωρίς φριζάρισμα. Μην ξεχνάς πως θα πρέπει να τα κρατάς ενυδατωμένα ώστε να έχουν λεία όψη και φυσική λάμψη. Είναι ο μόνος τρόπος να αναδείξεις το κούρεμα. 

Read More

And More