MadWalk 2022: Μιλήσαμε με τον Tom Zois, hairstylist της Τάμτα, για το εντυπωσιακό look της

H Τάμτα έκανε μία ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση χθες το βράδυ στα MadWalk 2022 που συζητήθηκε πολύ. Κι αν πρέπει να επιλέξω μια beauty λεπτομέρεια αυτή ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη τo look που δημιούργησε ο super ταλαντούχος hairstylist Tom Zois, ο expert που επιμελείται τα μαλλιά της star τα τελευταία χρόνια.

H Τάμτα είναι το απόλυτο fashion και beauty icon κι εκείνη που υιοθετεί ακόμη και τις πιο ακραίες τάσεις δίνοντας πάντα το δικό της στίγμα.

Instagram: @officialtamta

Κάθε της look είναι και ένα ακόμη σημείο αναφοράς σε εμβληματικές φιγούρες κι αν προσέξεις τις λεπτομέρειες θα ανακαλύψεις τις κρυμμένες πτυχές του ταλέντου της. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η έμπνευση και πώς ακριβώς το πέτυχε ο hairstylist Tom Zois εξηγεί και αναλύει:   

“Πρόκειται για περούκα με όλες τις άκρες βαμμένες λευκές τόσο στην φράντζα όσο και την περίμετρο” μας είπε ο Tom. “‘Τα μαλλιά είναι μεσαίου μήκους γεμάτα μύτες και με μια cyber διάθεση. Όπως βλέπετε οι τούφες που βρίσκονται κοντά στα αυτιά θυμίζουν ξωτικό και αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο, να δείχνουν σαν elf. Θέλαμε όλη της η εικόνα να παραπέμπει σε ξωτικό. Παράλληλα ακολούθησα το wet look trend με προϊόντα που δημιουργούν τη συγκεκριμένη υγρή υφή στα μαλλιά ενώ δημιούργησα ένα στατικό look στην κορυφή και γύρω από τον άξονα των ματιών ώστε να πετύχω το εφέ” εξήγησε ο hairstylist. 

Όσο αφορά στο μακιγιάζ της Τάμτα ακολουθεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία με bleached eyebrows, ένα ακόμη huge trend της χρονιάς και graphic liner look με καμπύλες και ένταση στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τα νύχια της ήταν εξίσου εντυπωσιακά και τα επιμελήθηκε η ίδια η Τάμτα. 

 

Read More

And More