Meghan Markle: Ο προσωπικός της hairstylist αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τα εμβληματικά water waves

Η Meghan Markle είναι εκείνη που κατάφερε να υιοθετήσει το beauty look που αγαπάει ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του Βασιλικού πρωτοκόλλου. Μην ξεχνάς πως είναι η μοναδική που εμφανίστηκε με μαύρο μανικιούρ ενώ δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο της messy bun όσο βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Και τώρα που η Βασιλική οικογένεια αποτελεί παρελθόν για την Meghan, το Harry και τα παιδιά τους, η Δούκισσα του Sussex είναι πλέον απελευθερωμένη και πιο cool από ποτέ. Μπορεί να κάνει περιπάτους φορώντας το αγαπημένο της τζιν, έχοντας τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια απλή αλογοουρά ενώ στις επίσημες εμφανίσεις της, ειδικά τον τελευταίο καιρό, ακολουθεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν που είναι τα water waves. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Northwood (@georgenorthwood)

O προσωπικός της hairstylist George Northwood που δημιούργησε το νυφικό της look ενώ παράλληλα επιμελείται celebrities όπως οι Blake Lively, Olivia Rodrigo και Alexa Chung αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο αγαπημένο χτένισμα της Meghan. 

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα απλά: Τι είναι τα water waves;

“Είναι σαν να βγαίνεις από τη θάλασσα με τα μαλλιά σου να έχουν απαλούς και φυσικούς κυματισμούς. Δεν πρόκειται για επιτηδευμένες και σφιχτές μπούκλες αλλά για ανέμελες, που πέφτουν απαλά στους ώμους ή την πλάτη ” λέει ο Northwood.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Northwood (@georgenorthwood)

Πως θα πετύχεις το look 

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και φριζάρουν εύκολα θα χρειαστεί να τα στεγνώσεις αρχικά με το πιστολάκι ώστε να δείχνουν πιο λεία. «Τα σγουρά μαλλιά έχουν την τάση να δείχνουν πιο ανάγλυφα και πιο θαμπά. Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλλεται να τους χαρίσετε μια λεία όψη ώστε να αποκτήσουν λάμψη αλλά και ελαστικότητα» λέει ο Northwood. Θα πρέπει επίσης να περιποιηθείς και τις άκρες με μια βούρτσα και το πιστολάκι με φορά προς τα μέσα. Τέλος με την κατάλληλη συσκευή θερμότητας ισιώνεις τα μαλλιά με κάθε τούφα να ακολουθεί διαφορετική κατεύθυνση. Αν τα μαλλιά σου χρειάζονται έξτρα όγκο χρησιμοποιείς το κατάλληλο σπρέι στις ρίζες μόνο ενώ αν είναι ξηρά και θαμπά ένα προϊόν ενυδάτωσης από το μέσο μέχρι τις άκρες. Ένα styling spay φιξαρίσματος κατάλληλο για μπούκλες είναι απαραίτητο ειδικά αν έχεις ίσια μαλλιά. 

Ένα μικρό τρικ που μπορείς να ακολουθήσεις αν φτιάχνεις μόνη σου τα μαλλιά στο σπίτι είναι να τα ισιώσεις προηγουμένως και στη συνέχεια με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα να δημιουργήσεις τις μπούκλες, στριφογυρνώντας τη ειδικά όταν φτάνεις προς τις άκρες. Δίνεις έμφαση στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Ή τα χωρίζεις σε δύο ίσα μέρη, τα φέρνεις μπροστά και τα χτενίζεις τμηματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Northwood (@georgenorthwood)

Τα σωστά water waves ανάλογα με το σχήμα προσώπου 

Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το λατρεύουν τόσο οι hairstylists όσο και οι celebrities. Σύμφωνα με τον Northwood το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, να αποφύγεις το look της Alexa Chung στο Met Gala που τονίζει ακόμη περισσότερο το σχήμα. 

 

 

Read More

And More