Messy bun hack: το κόλπο του ενός λεπτού για να κάνεις το τέλειο bun σύμφωνα με τo TikTok

Μας πήρε καιρό να το καταλάβουμε αλλά πλέον το έχουμε εμπεδώσει: το TikTok είναι μια αστείρευτη πηγή beauty γνώσης και hacks ενώ κάθε εβδομάδα υπάρχει και κάτι νέο που γίνεται viral. 

Το viral- beauty hack αυτής της εβδομάδας έχει να κάνει με μαλλιά και, πιο συγκεκριμένα, τον τρόπο που θα πετύχεις το πιο εύκολο- γρήγορο- stylish bun ή, αλλιώς, αυτός ο ατημέλητος κότσος στην κορυφή του κεφαλιού. 

Πώς μπορείς να πετύχεις το τέλειο bun σε κάθε μήκος μαλλιών; 

Είτε έχεις μακριά είτε κοντά είτε μεσαίου μήκους μαλλιά, το TikTok έχει το τέλειο hack για σένα αν και σε γενικές γραμμές τα βήματα είναι πάνω- κάτω τα ίδια: αν τα μαλλιά σου είναι φρεσκολουσμένα είναι πολύ λεία, το πιο βασικό βήμα είναι να ψεκάσεις με dry shampoo τις ρίζες των μαλλιών σου για να δώσεις και όγκο αλλά και για να τα κάνεις πιο εύπλαστα προκειμένου το bun σου να μένεισ σταθερό στην κορυφή του κεφαλιού. 

Ως προς το bun, χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι και μια βούρτσα μαλλιών. Αρχικά, βούρτσισε τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω και πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ημιτελή κοτσίδα αφήνοντας τις άκρε των μαλλιών σου έξω από το λαστιχάκι. Έπειτα πάρε ένα scrunchie ή κάποιο άλλο hair accessory που σου αρέσει και πέρασέ το δύο φορές πάνω από το bun σου. Αν έχεις κοντά μαλλιά ίσως χρειαστεί να πιάσεις με τσιμπιδάκι τυχόν τριχούλες που ξεφεύγουν. Έτοιμη! 

Από την θεωρία στην πράξη! Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια βίντεο TikTok για να δεις και στην πράξη πώς θα το πετύχεις

 
 
@jacquelinekilikita

This 1 minute #messybun hack is so simple and can be adapted for all lengths. #messybunhack #hairstyles #hairhack #hair #beautyhacks #hairtutorial

♬ Break My Heart – Dua Lipa

 

@natalieleeish

Super easy messy hair bun tutorial #hairstyle #quickhairtutorial #hairtutorial #messybuntutorial #messybun

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

 

@sophiemariecurly

Cute quarantine bun #fyp #curlyhair #curlyhairstyle #messybunhack

♬ Umbrella – Vl4s

@mrs.danielvanzee

Messy bun hack for those hair challenged like me 🤣 #messybun #messybunhack #messybuntutorial #hairtutorial #hairhack #HolidayTikTok #RnBVibes #fyp

♬ Fight Song – Alyssa Grace

Read More

And More