Mob bob: Είναι η νέα luxury και ρετρό εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης

Το mob wife look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Μαλλιά, μακιγιάζ αλλά και τα outfits των συζύγων των μαφιόζων έκαναν θραύση στα social media και μας έκανε να δούμε ξανά εμβληματικές ταινίες για να θυμηθούμε τις λεπτομέρειες. 

Τα animal print πανωφόρια, κατά προτίμηση γούνες, συνδυάζονται με ψηλοτάκουνες γόβες, υπερβολικό όγκο στα μαλλιά, σκούρο καφέ χρώμα στα χείλη, υπερμεγέθη κοσμήματα και έντονο άρωμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shpresa Salihi (@xoshpresa)

Το βασικό χαρακτηριστικό άλλωστε είναι ο μαξιμαλισμός και η υπερβολή. Και τα μαλλιά είναι πραγματικό φετίχ. Όσο πιο XL τόσο το καλύτερο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Khaled (@nadia.khaledd)

Κι επειδή η σύγχρονη version του mob wife look πρέπει να ακολουθήσει τις μεγάλες τάσεις δεν θα μπορούσε παρά να πάρει μέρος στο “παιχνίδι” το bob. It girls και Instagramers έχουν ήδη υιοθετήσει το “mob bob” και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Ναι μεν υπάρχει έξτρα όγκος και κίνηση αλλά παράλληλα είναι chic και χωρίς τις κιτς λεπτομέρειες των 70’s και 80’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Евгения Ревенко (@evgenia.revenko)

Τι είναι το mob bob

Στην πραγματικότητα είναι η 90’s εκδοχή του bob αλλά με εξαιρετικό όγκο και κίνηση. Τα μαλλιά δείχνουν ατίθασα και στυλιζαρισμένα ταυτόχρονα και αυτό μοιάζει μαγικό. Θυμίζει το iconic look των mob wifes αλλά τα μαλλιά είναι σαφώς πιο κοντά μιας και μετά βίας ακουμπούν στους ώμους. Οι άκρες είναι γυρισμένες προς τα μέσα ή προς τα έξω ενώ έχουν μια καμπύλη στο μέσο που δημιουργεί τέλεια όψη. Βασικό ζητούμενο είναι η ένταση και η μακριά, παιχνιδιάρικη φράντζα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatima Almomen (@falmomen)

Το σωστό styling 

Αρχικά, επιλέγεις τη χωρίστρα. Στη μέση είναι μοντέρνα και πιο ήσυχη. Στο πλάι όμως είναι σέξι και χαρίζει το απόλυτο twist. Για να δημιουργήσεις τον απαραίτητο όγκο θα χρειαστείς μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ ή μια κυλινδρική συσκευή θερμότητας. Το μυστικό σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η κίνηση που πρέπει να είναι ανοδική και με φορά προς τα έξω. Με αυτό τον τρόπο θα χαρίσεις τον όγκο, την κίνηση αλλά και την καμπύλη. Επιμένεις στις άκρες που πρέπει να είναι άψογες και με πολύ απαλούς κυματισμούς. Μην ξεχάσεις το προϊόν προστασίας από τη θερμότητα και το hairspray που φιξάρει το χτένισμα. 

 

 

 

Read More

And More