Nectar blonde: Η πιο γλυκιά απόχρωση της Άνοιξης και ένα από τα μεγαλύτερα trends

Τη φετινή σεζόν οι haircolorists προτείνουν τις ωραιότερες αποχρώσεις ξανθού που έχεις δει τελευταία. Τα φωτεινά χρώματα έχουν και πάλι την τιμητική τους με το expensive blonde να γίνεται viral και ένας από τους τόνους που αγαπούν πολύ οι celebrities και τα it girls. Κι αν πιστεύεις πως είναι το trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κάνεις λάθος. Υπάρχει ένα ακόμη που θα λατρέψεις. Ονομάζεται “Nectar Blonde” και είναι κατάλληλο για εσένα που προτιμάς τους ζεστούς, χρυσούς τόνους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

To μυστικό κρύβεται στην ανοιχτή βάση των μαλλιών που έχει μια σκούρα beige χρυσή απόχρωση που συνδυάζεται με τα vanilla cream highlights κυρίως στο μπροστινό μέρος. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει σε ανοιχτούς και μεσαίους τόνους δέρματος και μπορείς να αποκτήσεις εύκολα ειδικά αν έχεις ήδη ξανθά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά.    

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATT REZ (@colorbymattrez)

Δείχνει υπέροχο τόσο στα μακριά όσο και στα μεσαίου μήκους ή και bob και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συζητήσεις σοβαρά με τον κομμωτή σου. Είναι μια τέλεια ιδέα για την άνοιξη που έρχεται. 

Read More

And More