O hairstylist της Jennifer Lopez σου δείχνει πώς θα φτιάξεις μόνη σου απίθανες bubble poyntails

Ο Chris Appleton είναι ένας από τα διασημότερους hairstylists κι εκείνος που επιμελείται όλα τα looks των Kim Kardashian και Jennifer Lopez τα τελευταία χρόνια. Και οι δυο celebrities δεν κάνουν βήμα χωρίς εκείνον, μιας και είναι expert στα extensions και έχει την μεγαλύτερη συλλογή περουκών στο Hollywood. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram όπου τον ακολουθούν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θαυμαστές του κι εκείνος φροντίζει να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες από τα παρασκήνια ενώ ανεβάζει video όπου δείχνει πως θα πετύχεις μόνη σου τα μεγαλύτερα hair trends. 

Στο τελευταίο μάλιστα προτείνει το hairstyle που έχει γίνει viral στο Tik Tok. Πρόκειται για τις πιο χαριτωμένες bubble polytails ever, που μπορείς να αντιγράψεις μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να δεις πώς το κάνει ο Chris. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Αρχικά απλώνει μικρή ποσότητα αφρού στην κορυφή και χωρίζει τα μαλλιά στη μέση.  Πιάνει σφιχτά με λαστιχάκια δύο ψηλές αλογοουρές και στη συνέχεια στερεώνει μερικά ακόμη κατά μήκος της αλογοουράς, αφήνοντας την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Ναι, είναι τόσο απλό και τέλειο για το γραφείο. 

Read More

And More