O hairstylist της Kim Kardashian αποκαλύπτει το μήνυμα που έκρυβε η platinum απόχρωση στο Met Gala

Η Kim Kardashian μας έχει συνηθίσει στις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της τόσο όσο αφορά στο μήκος όσο και το χρώμα. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο Met Gala. Η μεγάλη έκπληξη ήταν φυσικά το φόρεμα της Marilyn Monroe που επέλεξε να φορέσει. Είναι ένα γεγονός που θα συζητείται για χρόνια.

Παράλληλα όμως υιοθέτησε και το ίδιο χρώμα στα μαλλιά με την θρυλική star και ο προσωπικός hairstylist της Kim, Chris Appleton αποκάλυψε το νόημα που κρυβόταν πίσω από την platinum απόχρωση καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

“Πηγή έμπνευσης στάθηκε η Marilyn φυσικά. Έβαψα τα μαλλιά της Kim και τα μάζεψα σε έναν απλό, sleek κότσο ώστε να δώσω έμφαση στο χρώμα και όχι στο styling. Ήθελα η Kim να μοιάζει με την Kim και όχι με την Marilyn. Για να πετύχω το look χρησιμοποίησα προϊόντα των Color Wow και Dyson μεταξύ των οποίων ήταν το Color Wow Color Control Toning + Styling Foam για να πετύχω την απόχρωση και το Color Wow Pop + Lock Frizz Control + Glossing Serum για να χαρίσω λάμψη. Τέλος με το Dyson Corrale Straightener δημιούργησα το sleek εφέ” είπε ο Appleton σε συνέντευξη που έδωσε μετά την λαμπερή βραδιά. 


Read More

And More