Off-Campus Ηaircut: Μετά το «Rachel» χτένισμα, αυτό είναι το νέο trend, εμπνευσμένo (και πάλι!) από την Jennifer Aniston

Το φθινόπωρο είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να ανανεώσεις το look. Λίγο πριν έρθει ο χειμώνας και οι γιορτές επιβάλλεται να αποκτήσεις το νέο σου κούρεμα. Εκείνο που θα σε συντροφεύσει μέχρι και το καλοκαίρι. Κι αν δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες και δραματικές αλλαγές σήμερα έχω για εσένα την καλύτερη πρόταση. Ονομάζεται “off campus” και είναι εμπνευσμένο από ένα ακόμη εμβληματικό haircut της Jennifer Aniston, πίσω στα 90’s και τα “Φιλαράκια”. 

Με το “The Rachel” που θεωρείται πλέον θρυλικό σειρά έχει ένα ακόμη look της star που πράγματι είναι hair icon. Δεν είναι τυχαίο ότι δημιούργησε τη δική της σειρά μαλλιών. Τα λατρεύει, τα φροντίζει και παράλληλα έχει υιοθετήσει κουρέματα που συνεχίζουν να εμπνέουν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia Gerber Source (@kaiasource)

Τι είναι το off campus 

Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα sit-coms των 90’s και να παρατηρήσεις τις πρωταγωνίστριες. Και πιο συγκεκριμένα τα απαλά layers που χαρίζουν εξαιρετική κίνηση και έξτρα όγκο αλλά χωρίς την υπερβολή των 80’s. Είναι η επιτομή της απλότητας και της κομψότητας με τις άκρες ελαφρά γυρισμένες προς τα μέσα και το μήκος μεσαίο και πρακτικό. Αν και δείχνει απλό και ανεπιτήδευτο ταυτόχρονα φαίνεται ότι έχεις επέμβει λιγάκι στο styling σαν να ετοιμάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο στην Πανεπιστημιούπολη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Green / Fan page (@rachelgreenxofriends)

Πηγή έμπνευσης

Και πάλι η “Rachel” aka Jennifer Aniston. Το απόλυτο beauty icon στις σειρές των 90’s. Μεταξύ των κύκλων 4-7 η Aniston κράτησε σταθερό το συγκεκριμένο μήκος αλλά και τις απαλές ασυμμετρίες. Τα μαλλιά της δημιουργούν την τέλεια κορνίζα στο πρόσωπο ενώ πρόκειται για ένα κούρεμα που κολακεύει όλα τα σχήματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@miarandria)

Αν το μήκος των μαλλιών στου φτάνει κάτω από τους ώμους μπορείς να το υιοθετήσεις. Αρκεί να κλείσεις ραντεβού στον κομμωτή σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Hillier (@biancacolour)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shoko XiaoLei (@shokoxiaolei)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@daniloherbert)

Και κάτι ακόμη: Πρόκειται για ένα look με πανεύκολο styling. Αρκεί να απλώσεις σε νωπά μαλλιά, κρέμα φορμαρίσματος και προστασίας από της θερμότητα και να τα ισιώσεις με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα με φορά προς τα μέσα. 

Read More

And More