Parisian blonde: Αυτές είναι οι πιο κομψές αποχρώσεις του ξανθού

Οι Γαλλίδες αγαπούν τα ανεπιτήδευτα και chic beauty looks. Αποφεύγουν τις βαριές φόρμουλες φον ντε τεν, παραμένουν πιστές στο κόκκινο κραγιόν και όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών τους θέλουν να είναι και να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται ειδικά αν πρόκειται για ξανθές αποχρώσεις. Οι hair experts αγαπούν πολύ το “Parisian blonde” που έχει αρκετές μεν εκδοχές αλλά όλες τους έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Ταιριάζουν απόλυτα στον τόνο κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά αλλά και το χρώμα των ματιών. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Κάθε σεζόν οι hair colorists αποκαλύπτουν τις τάσεις. Celebrities, influencers και it girls τις υιοθετούν και γίνονται viral. Το παράδειγμα ακολουθείς κι εσύ ζητώντας από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει την απόχρωση που σου αρέσει περισσότερο. Είναι όμως εκείνη που σε κολακεύει; Οι Παριζιάνες λοιπόν δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις εκτός αν υπάρχει μία συγκεκριμένη που τους ταιριάζει απόλυτα. Διαφορετικά υιοθετούν αποκλειστικά και μόνο την απόχρωση που τους προτείνει ο ειδικός αφού είναι ο μοναδικός που γνωρίζει.

Ζητούμενο είναι επίσης να είναι ένα ξανθό κομψό, χωρίς υπερβολές ή εντάσεις. Κι αν θέλεις να τις αντιγράψεις αρκεί να δεις τα “Parisian blonde” looks που ακολουθούν και να τα μοιραστείς με τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janie (@janiiiiiie)

Warm: Η ζεστή απόχρωση με χρυσούς υποτόνους κατάλληλη για μεσαίες επιδερμίδες. 

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Elizabeth Muldoon (@harrietmuldoon)

Golden με σκούρα ρίζα: Ότι πιο ανεπιτήδευτο και τέλειο αν έχεις καστανά μάτια και ανοιχτή ή σταρένια επιδερμίδα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sacha Cappuccino (@riccialexandra)

Vanilla: Το αγαπημένο balayage των Γαλλίδων δείχνει υπέροχο όταν συνδυάζει δύο ή και τρεις αποχρώσεις του ξανθού μεταξύ των οποίων είναι εκείνη της βανίλιας. Ταιριάζει πολύ σε όλους τους τόνους δέρματος αρκεί ο haircolorist να ρυθμίσει σωστά τις αναλογίες των αποχρώσεων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emelie Thomsen (@thomsenemelie)

Platinum: Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν που αγαπούν πολύ εδώ και χρόνια οι Γαλλίδες, ειδικά αν το φυσικό τους χρώμα είναι ήδη πολύ ανοιχτό. Είναι ο μόνος τρόπος να την υιοθετήσουν άλλωστε χωρίς να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bisuza Salon (@bisuza_salon)

Dirty: Με icy λεπτομέρειες και μία βασική διαφορά. Οι Παριζιάνες υιοθετούν το dirty french blonde σε bob ή μεσαίου μήκους μαλλιά και μόνο όσες έχουν ανοιχτή επιδερμίδα.  

Read More

And More