Pouf hairstyle: Είναι η μεγάλη επιστροφή της σεζόν

Η αγάπη των hairstylists στα 80’s και τα 90’s είναι γνωστή. Που σημαίνει ότι κάθε σεζόν δημιουργούν νέες τάσεις εμπνευσμένες από τις συγκεκριμένες, εμβληματικές δεκαετίες. Το ίδιο inspo είχαν άλλωστε και οι fashion designers με αποτέλεσμα να δούμε δημιουργίες με έντονες τις γραμμές και λεπτομέρειες που μας θυμίζουν πολλά. 

Και τώρα στα μέσα του φθινοπώρου και λίγο πριν το χειμώνα έρχεται ένα hairstyle ξεχασμένο αλλά εντυπωσιακό που έχεις τολμήσει μία τουλάχιστον φορά πριν από χρόνια. Πρόκειται για το “pouf” που έχουν ήδη υιοθετήσει τόσο η Jennifer Lopez όσο και οι Bella Hadid και Nicola Peltz Beckham. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Κι αν δεν σου λέει κάτι ο χαρακτηρισμός είναι το χτένισμα που θέλει να κάνει δύο χωρίστρες (αριστερά και δεξιά), να δημιουργήσει όγκο στη μεσαία τούφα και να τη στερεώσεις όπως κάνεις με το half up

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η μοντέρνα του εκδοχή δεν έχει την εφηβική μορφή αλλά πιο κομψή και σοφιστικέ. Στα 90’s είχε έξτρα όγκο. Τώρα είναι sleek και “απαλό”. Το μόνο που χρειάζεται για να παραμείνει στη θέση του είναι ελάχιστη ποσότητα spray φορμαρίσματος ιδανικό για δυνατό κράτημα.  

 

Read More

And More