Pumpkin Spice: Η απόχρωση στα μαλλιά που προτείνουν οι experts για τη φετινή σεζόν

Λίγο πριν υποδεχτείς και επίσημα πλέον το φθινόπωρο και το χειμώνα, δειλά έχεις ξεκινήσει να υιοθετείς τις νέες τάσεις. Ξεκίνησες από το μακιγιάζ αφήνοντας πίσω το no makeup look του καλοκαιριού και τα αγαπημένα bronzer, σειρά είχε το μανικιούρ που ζήτησες από τη nail artist να δημιουργήσει στο πρώτο κιόλας ραντεβού σου μετά τις διακοπές και μένουν τα μαλλιά. Ένα μεγάλο κεφάλαιο που σκέφτεσαι περισσότερο μιας και η αλλαγή είναι μεγαλύτερη και πιο μόνιμη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Κι αν δεν είσαι έτοιμη να τα κόψεις ένα νέο χρώμα είναι πάντα τέλεια ιδέα. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σου ζητήσω να τολμήσεις το μεγαλύτερο trend της φετινής σεζόν που θα σε μεταμορφώσει. Αρχικά θέλω να σου υπενθυμίσω πως οι κόκκινες αποχρώσεις είναι και πάλι εδώ. Πιο φωτεινές, γοητευτικές και hot από ποτέ. Υπάρχει μάλιστα μία που έχουν ήδη αποκτήσει τα it girls και οι hairstylists λατρεύουν. Πρόκειται για την “Pumpkin Spice” που κινείται ανάμεσα στο copper και το strawberry blonde και ταιριάζει στους μεσαίους και ανοιχτούς τόνους δέρματος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Ruy Barbosa (@marinaruybarbosa)

Οι τόνοι του “pumpkin spice” που μπορείς να κινηθείς είναι πολλοί. Από τον πολύ ανοιχτό που πλησιάζει το ξανθό μέχρι τον πιο σκούρο που “αγκαλιάζει” το κόκκινο. Αυτό είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα αφού με τη βοήθεια του haircolorist θα ανακαλύψεις εκείνον που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Υπάρχουν stars που παραμένουν πιστές για χρόνια στο συγκεκριμένο χρώμα όπως για παράδειγμα η Julianne Moore που το έχει αποχωριστεί μόνο για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☀️🌊GVP🌊⚡️ (@gracevanpatten)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν κλείσεις το ραντεβού σου με τον haircolorist

  • Η διαδικασία είναι ευκολότερη αν η βάση σου είναι φυσική και ανοιχτή ή αν έχεις ήδη βάψει τα μαλλιά σου ξανθά.
  • Αν πάλι είναι πολύ σκούρα θα πρέπει να κάνεις υπομονή μιας και θα χρειαστούν περισσότερες από μία επισκέψεις στον κομμωτή σου ώστε να πετύχει τον συγκεκριμένο τόνο. 
  • Τα κόκκινα μαλλιά έχουν την τάση να ξεθωριάζουν. Για να το αποφύγεις επιβάλλεται να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για βαμμένα και να τα κρατάς πλούσια ενυδατωμένα. 
  • Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο χρώμα σε αντίθεση με το καλοκαίρι που ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας το ξανοίγει υπερβολικά. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Το beauty look που ταιριάζει στο pumpkin space hair look 

  • Όσο αφορά στα μάτια οι γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές. Δημιουργούν μια γλυκιά αντίθεση που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το χρώμα στα μαλλιά.
  • Το κόκκινο κραγιόν είναι μεγάλη τάση και ταυτόχρονα είναι ιδανικό όποιος κι αν είναι ο τόνος σου στο δέρμα. Με λαμπερό, σατινέ ή ματ φινίρισμα είναι εκείνο που μπορείς να χρησιμοποιείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
  • Αν ανήκεις στις τολμηρές που αγαπούν πολύ τις έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ απόλυτα ταιριαστό με την απόχρωση στα μαλλιά θα απογειώσει το look σου. 
  • Οι παστέλ αποχρώσεις είναι μια εξίσου υπέροχη ιδέα ειδικά για τις πρωινές εμφανίσεις με το ροζ να επικρατεί. 

Read More

And More