Κόκκινα μαλλιά: Οι celebrities που θα σε πείσουν να κάνεις την μεγάλη αλλαγή

Τις τάσεις όσο αφορά στο χρώμα των μαλλιών στις αποκαλύπτω αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες. Το καστανό έχει την τιμητική του τη φετινή σεζόν και δεν είναι τυχαίο πως αρκετές stars αποφάσισαν να βάψουν τα εμβληματικά ξανθά μαλλιά τους υιοθετώντας μια φυσική και γλυκιά απόχρωσή του. Τα highlights παραμένουν στις πρώτες θέσεις των trends αλλά υπάρχει πάντα ένα χρώμα ξεχωριστό και κατάλληλο για εκείνες που αγαπούν να ξεχωρίζουν. Και ναι, σωστά υποθέτεις είναι το κόκκινο. 

Υπάρχουν celebrities άλλωστε που δεν το αποχωρίζονται. Τις χαρακτηρίζει και τους χαρίζει το τέλειο twist όποιο make up ή hairstyle κι αν επιλέξουν. Αν είσαι έτοιμη να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου αλλά θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές το κόκκινο είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα. Και οι αγαπημένες σου celebrities αποτελούν την απόλυτη έμπνευση. 

Στη συνέχεια θα δεις τις ωραιότερες κόκκινες αποχρώσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου και να τολμήσεις. 

Gigi Hadid: Έγινε μεν και πάλι ξανθιά πριν από λίγες ημέρες αλλά το βαθύ κόκκινο που υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες είναι πράγματι απίθανο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Jessica Chastain: Το τέλειο ginger, εκείνο που δείχνει απόλυτα φυσικό και κινείται ανάμεσα στο ξανθό και το κόκκινο κρατώντας μια τέλεια ισορροπία. Η Chastain παραμένει πιστή στην συγκεκριμένη απόχρωση τα τελευταία χρόνια μιας και αναδεικνύει κάθε χτένισμα με τον πιο θηλυκό και γοητευτικό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain)

Madelaine Petch: Ένα ακόμη φυσικό ginger αλλά με διακριτικές χρυσές ανταύγειες που του προσφέρουν έξτρα λάμψη. Κατάλληλο για τις ανοιχτές επιδερμίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madelaine Petsch (@madelame)

Christina Hendricks: Μια κόκκινη απόχρωση με ξανθό υποτόνο ιδανικό για εσένα που είσαι ήδη ανοιχτόχρωμη και θέλεις να μεταβείς σταδιακά και με ασφάλεια στο κόκκινο χρώμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks)

Zendaya: Πλούσια, βαθιά και έντονη ταυτόχρονα κόκκινη απόχρωση που κολακεύει τις μεσαίες και σκούρες επιδερμίδες. Θυμίζει τις εμβληματικές old Hollywood φιγούρες και πρόκειται για ένα από τα πιο σοφιστικέ χρώματα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Barbie Ferreira: Η απόχρωση του χαλκού είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και αναβαθμίζει τόσο το bob όσο και τα μακριά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη barbie ferreira (@barbieferreira)

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν υιοθετήσεις την αγαπημένη σου κόκκινη απόχρωση

Το κόκκινο είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο χρώμα που ξεθωριάζει ευκολότερα από τις ξανθές ή καστανές αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη μιας και τους πρώτους μήνες οι επισκέψεις στον haircolorist θα είναι συχνές. Ειδικά αν πριν από αυτό είχες ανοιχτόχρωμα highlights που θα κάνουν την εμφάνιση τους μετά από μερικά λουσίματα. 

Παράλληλα χρειάζεται φροντίδα με τα προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά ενώ θα πρέπει να είναι πάντα σωστά ενυδατωμένα ώστε να παραμένει το χρώμα λαμπερό και ζωηρό. Διαφορετικά θα αποκτά θαμπή όψη που κάνει το κόκκινο χρώμα άτονο και αδιάφορο. 

 

Read More

And More