Reel blonde! Αυτό είναι το ξανθό που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

Μετά από έναν πολύ ιδιαίτερο, μακρύ, δύσκολο και απομονωμένο χειμώνα ήρθε η άνοιξη και έχουμε ανάγκη από λίγη νότα αισιοδοξίας. Αισιοδοξία που θα κάνει οπωσδήποτε μια στάση στα μαλλιά μας! 

Αν το scroll down στο instagram είναι η αγαπημένη σου συνήθεια τότε θα έχεις εντοπίσει πως οι μεγαλύτερες influencers και όλα τα κορίτσια είτε της γενιάς των millenials είτε της Gen Z αγαπούν αυτή την περίοδο ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα. Πρόκειται για το reel blonde ένα πολύ ξανοιγμένο ξανθό που δεν θυμίζει σε τίποτα θερμούς ή sunkissed τόνους και για να σου γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο η ιδανική εκπρόσωπος αυτού του ξανθού είναι η Billie Eilish η οποία άνοιξε το δρόμο για να ακολουθήσουν πολλές ακόμη διάσημες, ακόμη και η Selena Gomez

Παρακάτω, τα ωραιότερα Reel Blonde του instagram για να δείξεις στον κομμωτή σου!

Billie Eilish 

@billieelish 

Είναι εκείνη που εκπροσωπεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο αυτό το ιδιαίτερο και πολύ ανοιχτό ξανθό και ίσως αυτή που θα ανοίξει το δρόμο για όλες τις επόμενες! Ωστόσο, η διαδικασία για να αποκτήσει αυτό το τέλειο ξανθό δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε έγινε μέσα σε μια επίσκεψη! Μάλιστα, σε ένα tweet που είχε ανεβάσει πριν περίπου ένα μήνα φαινόταν αυτό το μαύρο χρώμα με την πράσινη ρίζα να είναι περούκα γιατί από κάτω οι αγαπημένοι της hair experts δεν είχαν πετύχει ακόμη την τέλεια αλλαγή αυτού του ξανθού. Πριν, λοιπόν, αποφασίσεις να το κάνεις είναι βασικό να οπλιστείς με υπομονή. 

Selena Gomez

@rarebeauty

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty νέα: η Selena Gomez υπέκυψε στην τάση του Reel Blonde και έγινε για δεύτερη φορά ξανθιά! Αυτή τη φορά, όμως, μας αρέσει πολύ περισσότερο. Και μια ακόμη λεπτομέρεια που διαφοροποιεί ελαφρώς αυτό το χρώμα από εκείνο της Billie Eilish: η υποψία μαύρης ρίζας. 

Katy Perry

@katyperry

Η hair chameleon Katy Perry έχει σε αυτή τη φάση το τέλειο reel blonde, αυτό που μπορείς να δείξεις στον κομμωτή σου, αλλά αυτό επίσης που απαιτεί εντατική φροντίδα προκειμένου να το διατηρήσεις!

Κόνι Μεταξά 

@kmetaxa

Η Κόνι Μεταξά συνδυάζει τρία μεγάλα trends σε μια εμφάνιση: το πιο updated ξανθό που τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε παντού μπροστά μας, το τέλειο shag κούρεμα που είναι επίσης μια από τις ισχυρότερες τάσεις στα μαλλιά και τα παχιά μαύρα φρύδια που δημιουργούν το τέλειο contrast! 

Jessica Z. Wu 

@jessicazwu

Το τέλειο ξανθό δεν υπάρχει μόνο στις αγαπημένες μας διάσημες αλλά και στις influencers του instagram οι οποίες είναι και εκείνες που ορίζουν τελικά τις τάσεις σε πολλά επίπεδα!

Vanessa Hong 

@vanessahong

Αυτή η εικόνα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας- πιο stylist του instagram: μαλλιά σε αυτό το iconic ξανθό πιασμένα σε ένα sleek bun. Και αν θέλεις να το απογειώσεις περισσότερο, σέταρέ το με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους. 

Τι πρέπει να ξέρεις για το Reel Blonde!

Μπορεί το Reel Blonde να είναι ένα iconic και πολύ ελκυστικό χρώμα αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις! Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις πως δεν πρόκειται για ένα χρώμα που μπορείς να πετύχεις εύκολα από τη μία στιγμή στην άλλη και σίγουρα όχι μόνη σου στο σπίτι! Κλείσε ραντεβού σε έναν κομμωτή που εμπιστεύεσαι και αφέσου στα χέρια του! Εξάλλου, μετά από τόσους μήνες που περάσαμε με κλειστά κομμωτήρια είναι μια πολυτέλεια που μας λείπει! Επίσης, το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών δεν είναι ένα… οικονομικό χρώμα αφού απαιτεί να επενδύσεις σε προϊόντα που θα διατηρήσουν και την τέλεια απόχρωση όταν καταφέρεις να την αποκτήσεις αλλά και για την υγεία των μαλλιών σου!

Παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα που… σετάρονται τέλεια με αυτό το χρώμα!

Θεραπεία βαθιάς ενδυνάμωσης, Kérastase Blond Absolu Cicaflash, €30.40 

 

Σαμπουάν μαλλιών περιποίησης και εξουδετέρωσης – μείωσης των ανεπιθύμητων πορτοκαλί τόνων Redken Color Extend Blondage Shampoo, €18.50 

 

Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo, €32.30 

 Συμπυκνωμένη μάσκα επανορθώσεως προσθέτει λάμψη, απαλότητα και σώμα στα κατεστραμμένα μαλλιά, Olaplex No8 Bond Intense Moisture Mask, €27.95

Read More

And More