Sarah Jessica Parker: Το chic low bun που υιοθέτησε είναι το hair ispo που έψαχνες

Η Sarah Jessica Parker είναι το απόλυτο fashion icon των τελευταίων χρόνων. Κάθε της εμφάνιση στο Sex & the City είναι μία ακόμη έμπνευση που συζητιέται σε όλες τις γυναικοπαρέες. Και τώρα με την επιστροφή της σειράς δεν θα μπορούσε παρά να ψάχνεις κάθε λεπτομέρεια όχι μόνο των fashion επιλογών αλλά και των beauty looks που είναι στ’ αλήθεια απίθανα. Η Parker τόλμησε να αφήσει τη γκρίζα να φανεί αποδεικνύοντας πως είναι απενεχοποιημένη και με τεράστια αυτοπεποίθηση. 

Συνεχίζει να κρατά τα μαλλιά της στο ίδιο μήκος ενώ σε σκηνές από τα γυρίσματα βλέπουμε πως τα έχει ελεύθερα με απαλούς κυματισμούς, curly αλλά και με απίθανα buns αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται κόπος και χρόνος για να αποκτήσεις ένα chic hair look. 

Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις μάλιστα έχει τον πιο κομψό, απλό και εύκολο χαμηλό κότσο που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου σε λίγα μόνο λεπτά. Αρκεί να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά, να τα πλέξεις και στη συνέχεια να τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Πρόκειται για ένα χτένισμα τέλειο για το γραφείο όσο και για την πιο επίσημη, βραδινή έξοδο. 

Photos: Spash

 

 

 

 

Read More

And More